Foto: pixabay.com

Želiš uživati u vlastitom napretku i osobnom razvoju i radosti? Tada se makni se od uspoređivanja. Tvoja je priča jedinstvena! Uspoređivanje daje osjećaj slabosti, nemoći. S uspoređivanjem nazaduješ. Pretvori uspoređivanje u motivaciju.

atma.hr – 78
Zastani na trenutak i prestani uspoređivati svoj rad na sebi i svoj uspjeh s tuđim. Učinit ćeš si veliku uslugu. I to onaj tren čim prestaneš uspoređivati svoj prvi korak s nečijim 20. poglavljem rada na osobnom i spiritualnom razvoju.

Uspoređivanje daje osjećaj slabosti, nemoći. S uspoređivanjem nazaduješ. A kada nazaduješ, da vjerojatno si logično zaključio, ne napreduješ.

Stoga ne uzimaj si snagu, vrijeme, zdravlje i energiju.

Kada dopustiš da uspoređivanje tobom ovlada umanjuješ vlastite sposobnosti i vrijednosti. To ti zaista nije potrebno.

Tvoje kvalitete, način i brzina osobnog razvoja su samo tvoji. Zato je bespotrebno poklanjati energiju i uspoređivati se s nekim ili nečim.

atma.hr – 39

Uspoređivanje nije tvoja gaža

Želiš uživati u vlastitom napretku i osobnom razvoju i radosti? Tada se makni se od uspoređivanjaTvoja je priča jedinstvena, kao i nečija tko je na 15. poglavlju svog uspjeha.

Zato prestani uspoređivati svoju unikatnost, jedinstvenost s tuđom. Uspoređivenje te udaljeva od istinskog unutarnjeg mira, sreće, ljubavi i blagostanja.

Zapravo uspuređivanje te udaljava od svega čemu težiš.

Umjesto toga, evo jedan mali savjet. Pretvori uspoređivanje u motivaciju.

Motivacijom ćeš zapravo uvidjeti, kako fantastično može biti dok radiš na sebi.

Inspiriraj se radije drugima, da ne upadneš u zamku uspoređivanja i žaljenja nad svojim životom.

atma.hr – 75Motivacija piše prekrasne priče

Zaista piše prekrasne priče. O otkrivanju strasti, vlastite vrijednosti, boljitka, napretka. Dok uspoređivanje je zaista manje sretan potez koji si ne trebaš priuštiti.

Jedinstven si ti i tvoja postignuća. Zato na tren zastani i pogledaj kako daleko si dogurao radom na osobnom i spiritualnom planu.

Naravno sjeti se da tvoja jedinstvenost, tu ne prestaje te da uz motivaciju i inspiraciju samo dalje raste.

***

Za dnevnu motivaciju i inspiraciju, te spajanje Coaching teorije s praksom, posjeti https://neracrncic.com/

Za integraciju osobnog i spiritualnog razvoja možeš me naći i na fb https://www.facebook.com/SkillEnergyCoach

Kreiraj s lakoćom! Besplatnu meditaciju na engleskom jeziku, preslušaj na https://www.youtube.com/watch?v=aBSEC6ee4XE&t=183s

Za najviše dobro.

Nera Crnčić

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here