Image by chandlervid85 on Freepik

Ono što ja radim za svaki ciklus pomrčina, a što bih svima preporučila jest da se u posebnu bilježnicu napišu 10 stvari koje želimo da se ostvare. Inače kad se radi neka tehnika za ostvarenje ciljeva, radi se samo na jednom cilju, ali u vrijeme pomrčine veo između svjetova je toliko tanak da se može raditi na više želja.

Želje moraju biti konkretne i realne, dakle općenite želje kao – želim biti sretan, mir i zdravlje u svijetu, dobitak na lutriji – previše su apstraktne i iracionalne, utječu na tuđu volju i, realno, neće se ostvariti.

atma.hr – 52
Želje se pišu u sadašnjem trenutku i kao da su već ostvarene. Na primjer, u ljubavnoj sam vezi i imam partnera, ispišite koje osobine želite kod partnera, ali nikad ne pišete ime i prezime kojeg partnera hoćete, jer vas možda baš taj neće, što bi bilo nedozvoljeno utjecanje na tuđu volju, a to pak stvara karmičke posljedice i nikad sretno ne završi.

Za posao (napišite koji) mi ide sjajno i puno zarađujem. Imam puno klijenata koji su zadovoljni sa mojim radom (napišite koje su to usluge koje dajete). Ozdravio/la sam od (upišite koja vas bolest muči). Kuća, zemljište ili stan je prodan. Uselio/la sam u novi lijepi stan. Samopouzdan/a sam, odlučan/na, autoritativan/na, uspješan/na.

Pišete samo za sebe i nikad za druge bez njihovog pristanka. Želje se pišu s čvrstom odlukom i namjerom da se ostvare, možemo ih pisati dvanaest sati prije i poslije pomrčine, a najbolje na samu pomrčinu.

Želje možete ponoviti još jednom kad za dva tjedna bude pomrčina Mjeseca. Na kraju želja napišite “pečatim” ili “neka tako bude”, i zapečatite svojom DNK; na primjer, stavite malo sline, tjelesne tekućine i slično.

I onda zaklopite teku i zaboravite na nju, ne sumnjajte u sebe i moć vlastite kreacije, te ne kopajte stalno po napisanom. Ali se ponašajte u skladu s vašim željama – dakle, ako ste napisali novi posao, onda aktivno tražite novi posao, jer on neće pasti s neba.

Idući put kad ćete pogledati što ste zapisali, neka to bude za šest mjeseci kad bude novi ciklus pomrčina. I vidjet ćete što vam se sve od zapisanog ostvarilo. Ono što nije možda više nije ni važno, a ako je i dalje aktualno, napišite opet.

Budite kreatori svoga života i onoga što želite!

Irena Dumančić Baranja

atma.hr – 52