Ova je knjiga puna zapanjujućih istinitih priča iz prakse Dr. Brian Weissa koje potvrđuju kako regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

atma.hr – 61
Dr. Brian Weiss je liječnik koji je hrabro i pionirski uveo iscjeljujuću moć sjećanja iz prošlih života u suvremenu medicinu. Radeći kao psihoterapeut te ponukan slučajevima svojih pacijenata počeo je istraživati reinkarnaciju i regresiju u prošle živote te kako to može pomoći iscjeljenju mnogih bolesti.

U prošlim životima postoje sjećanja koja nam mogu poslužiti kao lekcije i put u smisleniji i hrabriji život.

Ova je knjiga puna zapanjujućih istinitih priča iz njegove prakse koje potvrđuju kako regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

Život je puno više od onoga što vidimo na površini, smatra ovaj poznati liječnik, a njegova je knjiga nastojanje da lakše otkrijemo vlastitu duhovnu dimenziju i svrhu.

atma.hr – 61
O autoru:

Dr. Brian Weiss je liječnik školovan na Yaleu i Sveučilištu Columbia. Pionir je terapije iscjeljivanja prošlim životima koju je prvi iznimno uspješno uveo u svoju praksu.

Radi kao počasni predstojnik Odjela psihijatrije u Mount Sinai Medical Center u Miamiju. Čest je gost u emisijama Oprah Winfrey te drži predavanja diljem svijeta.

Čuda se događaju

cuda se dogadajuminiOva je knjiga puna zapanjujućih istinitih priča iz prakse Dr. Brian Weissa koje potvrđuju kako regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

356 stranica, format: 14,8×22 cm

Cijena: 155 kn