Postavljanje pitanja i bivanje u pitanju je čudesan i lagan alat, jedan je od osnovnih verbalnih alata sustava Access Consciousness-a. Posve je jednostavno. Postavljajte pitanje i to je sve što trebate činiti.

Ne vjeruj svemu što misliš…

No, postavljanje ovog pitanja ima malčice drugačija pravila od uobičajenih. Dakle, postavljajte pitanje, ali ne tražite odgovor umom kao što ste to do sada činili. Igrajte se pitalica u veseloj igri u kojoj sudjelujete vi i Univerzum. Umjesto uobičajenog postavljanja pitanja iza kojeg mentalno pokušavate na svemoguće i nemoguće načine pronaći odgovore i tako ograničavate svoje odabire i djelujete s ograničenim mogućnostima, pokušajte postavljati pitanje bez traženja odgovora.

Da, baš tako kako ste pročitali. Umjesto samome sebi i svom umu pitanje postavite Univerzumu koji je beskonačno polje mogućnosti i otpustite ga s povjerenjem da će Univerzum pronaći najbolje mogućnosti za vas i dati vam svjesnost o tome.

47

U svim životnim situacijama možete postavljati sasvim jednostavno, a tako čudesno pitanje koje će povećavati vašu svjesnost:

„I KAKO MOŽE BOLJE OD TOGA?“

Pitajte kada vam se događaju čudesno dobre stvari i kada se osjećate sjajno kako bi vam život bio još čudesniji i kako biste se osjećali još sjajnije, sretnije, radosnije, nasmijanije, voljenije.

To vam je kao da kažete Univerzumu: „Hej, super mi je ovo, jakkkooo mi se sviđa! Molim te daj mi još mnoštvo ovakvih situacija i ovog predivnog osjećaja radosti i hvala ti na tome!“

Pitajte kada vam loše krene kako biste iz polja beskonačnih mogućnosti primili svjesnost o izlasku iz takvih situacija i transformirali ih u lakša i radosnija životna iskustva. To vam je kao da kažete Univerzumu: „Hej, daj mi iz polja neograničenih mogućnosti pošalji neograničeno mnoštvo načina da se ovo poboljša i da živim lakša i radosnija iskustva! I hvala ti na tome!“

Čudesno pitanje možete postavljati za sve sfere života …. duhovnost, emocije, zdravlje, obitelj, posao, novac, komunikaciju, međuljudske odnose, za sve što vas raduje i za sve što vas ne raduje, itd.

Recimo da ste upravo susreli nekoga srcu dragog koga niste dugo vidjeli i preplavi vas osjećaj radosti zbog neočekivanog susreta. Jednostavno u sebi ili na glas postavite pitanje: „I kako može bolje od toga?“ kako bi u vaš život dolazilo još više takvih radosnih situacija.

Čudesnom pitanju dodajte još jedno čudesno pitanje:

“I ŠTO JE JOŠ SVE MOGUĆE?”

Igrajte se! Zabavite se! Testirajte!

Autor: Ozrenka Kamber, Angelic Soul of Light, certificirani Access Bars praktičar, praktičar Bachovih cvijetnih esencija

E-mail: [email protected]
Facebook stranica: www.facebook.com/umjetnostduse
Web: www.centarsoulart.com

Access Consciousness je set tehnika, alata  i procesa koji nam omogućuje više svjesnosti u svakom trenutku vašeg postojanja. Živjeti i postupati s razine svjesnosti budi u  nama uspavane sposobnosti  kojima svoj život kreiramo osobnim izborima iz polja neograničenih mogućnosti  i s lakoćom i radošću mijenjamo bilo koji aspekt u našem životu koji ne funkcionira na način koji je za naše najviše dobro. Osnivač i začetnik sustava  Access Consciuosness-a i začetnik Access Bars tehnike koja je nastala prije 25 godina u SAD-u je Gary Douglas.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.