Postavljanje pitanja i bivanje u pitanju je čudesan i lagan alat, jedan je od osnovnih verbalnih alata sustava Access Consciousness-a. Posve je jednostavno. Postavljajte pitanje i to je sve što trebate činiti.

atma.hr – 39

No, postavljanje ovog pitanja ima malčice drugačija pravila od uobičajenih. Dakle, postavljajte pitanje, ali ne tražite odgovor umom kao što ste to do sada činili. Igrajte se pitalica u veseloj igri u kojoj sudjelujete vi i Univerzum. Umjesto uobičajenog postavljanja pitanja iza kojeg mentalno pokušavate na svemoguće i nemoguće načine pronaći odgovore i tako ograničavate svoje odabire i djelujete s ograničenim mogućnostima, pokušajte postavljati pitanje bez traženja odgovora.

Da, baš tako kako ste pročitali. Umjesto samome sebi i svom umu pitanje postavite Univerzumu koji je beskonačno polje mogućnosti i otpustite ga s povjerenjem da će Univerzum pronaći najbolje mogućnosti za vas i dati vam svjesnost o tome.


Widget not in any sidebars

U svim životnim situacijama možete postavljati sasvim jednostavno, a tako čudesno pitanje koje će povećavati vašu svjesnost:

„I KAKO MOŽE BOLJE OD TOGA?“

Pitajte kada vam se događaju čudesno dobre stvari i kada se osjećate sjajno kako bi vam život bio još čudesniji i kako biste se osjećali još sjajnije, sretnije, radosnije, nasmijanije, voljenije.

To vam je kao da kažete Univerzumu: „Hej, super mi je ovo, jakkkooo mi se sviđa! Molim te daj mi još mnoštvo ovakvih situacija i ovog predivnog osjećaja radosti i hvala ti na tome!“

Pitajte kada vam loše krene kako biste iz polja beskonačnih mogućnosti primili svjesnost o izlasku iz takvih situacija i transformirali ih u lakša i radosnija životna iskustva. To vam je kao da kažete Univerzumu: „Hej, daj mi iz polja neograničenih mogućnosti pošalji neograničeno mnoštvo načina da se ovo poboljša i da živim lakša i radosnija iskustva! I hvala ti na tome!“

Čudesno pitanje možete postavljati za sve sfere života …. duhovnost, emocije, zdravlje, obitelj, posao, novac, komunikaciju, međuljudske odnose, za sve što vas raduje i za sve što vas ne raduje, itd.

Recimo da ste upravo susreli nekoga srcu dragog koga niste dugo vidjeli i preplavi vas osjećaj radosti zbog neočekivanog susreta. Jednostavno u sebi ili na glas postavite pitanje: „I kako može bolje od toga?“ kako bi u vaš život dolazilo još više takvih radosnih situacija.

Čudesnom pitanju dodajte još jedno čudesno pitanje:

“I ŠTO JE JOŠ SVE MOGUĆE?”

Igrajte se! Zabavite se! Testirajte!

Autor: Ozrenka Kamber, Angelic Soul of Light, certificirani Access Bars praktičar, praktičar Bachovih cvijetnih esencija

E-mail: [email protected]
Facebook stranica: www.facebook.com/umjetnostduse
Web: www.centarsoulart.com

Access Consciousness je set tehnika, alata  i procesa koji nam omogućuje više svjesnosti u svakom trenutku vašeg postojanja. Živjeti i postupati s razine svjesnosti budi u  nama uspavane sposobnosti  kojima svoj život kreiramo osobnim izborima iz polja neograničenih mogućnosti  i s lakoćom i radošću mijenjamo bilo koji aspekt u našem životu koji ne funkcionira na način koji je za naše najviše dobro. Osnivač i začetnik sustava  Access Consciuosness-a i začetnik Access Bars tehnike koja je nastala prije 25 godina u SAD-u je Gary Douglas.