Sedmi put u virtualnom izdanju Hipnooo akademija predstavlja Dan hipnoze. Ovog puta ponovno s besplatnom radionicom hipnoze i uvodom u samohipnozu, te poklon seansama opuštanja, regresije ili hipnoterapije za posjetitelje.

Virtualni dani otvorenih vrata hipnoze prvi put su se dogodili u 12. mjesecu 2020. godine. Uz raznolik program, desetak terapeuta radilo je seanse opuštanja s gostima. Namjera ovih okupljanja je bila proširiti polje hipnoze, pokazati da su samohipnoza i hipnoterapija rješenja za razne probleme klijenata i alati za promjenu/transformaciju. Uz to, cilj je osigurati iskustvo hipnoze i transa svim posjetiteljima.

Tako će se dogoditi i ovoga puta – u subotu, 19. studenoga, na radionici upoznajte hipnozu, naučite osnove samohipnoze i isprobajte neke metode ulaska u trans. Vaši voditelji, Sanja, Josip i Hrvoje pokazat će vam nekoliko zanimljivih pristupa kojima se hipnozom može postići transformacija…

Na programu:
10 – 11 Uvodno predavanje: Suvremeni hipnoterapeut donosi korijenska i trajna rješenja
11 – 12 Radionica – istraživanje (samo)hipnotičkog transa (prva skupina)
12 – 13 Radionica – istraživanje (samo)hipnotičkog transa (druga skupina)

Hipnoterapeuti Trening akademije za profesionalnu hipnozu spremni su za vas: Siniša, Gabrijela, Dijana, Marijana, Gauri, Miroslav i Marinka vodit će vas, prema Vašoj želji, u seanse opuštanja kojima možete dodirnuti novu razinu umirivanja – što je opet pogodno za bolji san, lakše funkcioniranje, brzinski odmor…

Ako se odlučite na regresiju, iskusit ćete putovanje po neke ugodne emocije iz prošlosti, po neka radosna i kvalitetna iskustva iz vašeg života. Želite li pak provjeriti je li hipnoterapija rješenje za neki vaš problem, možete imati ugodan uvodni razgovor s hipnoterapeutom. Također, ako smatrate da vam nedostaje pojačanja u životu u smislu hipnocoachinga – Sanmir i Dragana će vam dati uvod u ono što ovom metodom možete postići…

Očekuje vas i predstavljanje Trening Akademije za profesionalnu hipnozu. Dolaskom na Dan hipnoze ostvarite popust za neke od naših smjerova.

Upoznajte nas, a mi ćemo vas upoznati s hipnozom. Dobrodošli. Radionica se odvija online (zoom) u subotu 19.11. od 10 do 13 sati.

Prijave na linku: https://www.hipnooo.eu/dan-hipnoze/

Požurite i osigurajte mjesto za privatnu seansu (do srijede primamo vaše prijave i raspoređujemo termine za pojedinačne seanse).

S prošlih dana:
https://youtu.be/1HaDhOmeDjA