Postoji toliko mnogo načina da otvorimo svoje srce i osjetimo bliskost sa životom i drugima – a većina od nas zahtijeva da usporimo, samo budemo i osjećamo.

Prema filozofiji starih Kineza, sve oko nas je energija. Nebo, zemlja, čovjek, njegovo tijelo i duh.

Čovjek je dio svemira, a jin i jang su dva suprotna pola svih dešavanja u svemiru i čovjeku.

Prema kineskoj tradiciji, harmonija i zdravlje su postignuti kada su svi kontrastni aspekti izbalansirani. Međutim, treba imati u vidu da balans nije konstanta, no to stalno balansiranje predstavlja povratak cjelovitosti i zdravlju.

Jelena i ja smo zaljubljenice u drevne metode Istoka i dobile smo želju napraviti zajedno nešto čarobno, s ciljem razvijanja polaganijeg načina življenja i njegovanja jin principa u svima nama.

Pozivamo Vas na DAŠAK KINE – Opuštanje&prepuštanje kroz drevne rituale jin yoge i čajne ceremonije!

Jin joga predstavlja jednostavno i tiho vježbanje, s naglaskom duljeg ostajanja u položaju. Kroz ovu praksu ćemo započeti svoj put prema unutra i stvoriti suptilnu vezu sa tijelom i dahom, a tu vezu dalje utjeloviti kroz intimnu ceremoniju čaja.

Čaj je tako moćna ljekovita biljka koja nas može odvesti na vrlo nježno putovanje prema unutra i iscijeliti nas.
Ovo je UNIKATAN događaj koji se održava na prekrasnom posebnom mjestu.
Broj sudionika je ograničen na 8, stoga pohrlite, čekamo Vas radosno!

Kotizacija: 35 eura do kraja siječnja
40 eura od 01.03.2023.
Potrebno uplatiti 10€ nepovratnog avansa.

Prijave na: [email protected]
[email protected]

Da Vam se malo predstavim(o). 

Gloria

Moje zemaljsko ime jest Gloria Zacskai, a moje duhovno ime – Jagdeesh Kaur.
Od malih nogu sam neopisivo privučena Magijom Istoka/Indije, konkretno yogom, meditacijom i budizmom. Prvo iskustvo yoge dobivam pri studiju u Zadru prije 17-tak g., a dodatno stječem tijekom godina uz više učitelja u Hrvatskoj, te višemjesečnim boravkom u Indiji.

Dolaskom Kundalini yoge u moj život 2013.g., sve se mijenja u meni i oko mene, otkrivam čaroban svijet u kojem sam se istovremeno izgubila i pronašla. Uživam u konstantnom ronjenju kroz dubine ove prakse, pomogla mi je i pomaže mi na svim područjima mog života, na svim segmentima mojega bića. Izaziva, tjera na pomak, promjenu, rast, iscjeljenje i još viši nivo svjesnosti.

Stručnu edukaciju i titulu KRI internacionalnog certificiranog instruktora Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana završila sam kod učitelja Nirmal Singha (“Amar Das”, Beč 2015.g.) i ponosno sam član 1. generacije Kundalini yoga učitelja u Hrvatskoj.

Jedina sam certificirana učiteljica za Shakti dance® / Yogu plesa koju sam završila u Ljubljani.
Također sam certificirana učiteljica Aerial yoge, Yoge smijeha, maserka te holistički terapeut (zvukoterapija, kristaloterapija, ušna akupunktura, reiki), te radim čajne i cacao ceremonije.
Strastvena sam veganska kuharica.

Proljetos sam u rodnom Daruvaru otvorila holistički centar ANIMA MUNDI u kojem spomenuto podučavam i pružam usluge, te organiziram vikend povlačenja.

jelena
Moje ime je Jelena Dvoržak, živim i radim u Zagrebu.
Još kao mala, bila sam dijete koje se vječito zanimalo za sve što ima veze sa kretanjem, pokretom, plesom..
Upravo me ta živahnost kroz tijelo dovela do poziva kojim se bavim i danas, a to je joga.

Što je za mene joga?
Taj osjećaj da kroz kretanje i dah mogu biti sve ono što želim i što već ustvari jesam.
Nešto što je u potpunosti promijenilo moja poimanja o različitim životnim pitanjima, otvorilo mi jednu novu, puniju dimenziju postojanja, promatranja stvarnosti u kojoj živim.

S jogom se prvi puta susrećem u školi za moderni i suvremeni ples, davnih 1990-ih.
U međuvremenu radim kao plesni pedagog sa djecom predškolskog odgoja, treniram aerobik, pilates, trbušni ples.

Završavam klasično obrazovanje na fakultetu.
Bavim se novinarstvom u kulturi, te punih 8 godina terapijom kroz pokret i ples kao rehabilitatorica djece sa slušnim i govornim teškoćama.
2013. god upisujem Gaya joga školu u Zagrebu i postajem certificirana instruktorica joge TT 200 od kada aktivno i sa velikom ljubavlju podučavam dinamične ( Vinyasa, Ashtanga ), pasivne oblike joge ( Yin joga TT ) kao i jogu za djecu ( Joga and Kids TT, Relax Kids)
Znanja redovito produbljujem na mnogobrojnim radionicama domaćih i inozemnih učitelja na čijem sam prenesenom znanju neizmjerno zahvalna.
2019. odlučujem otvoriti vlastiti joga studio Shala Mala u centru Zagreba u kojem trenutno uživo i online podučavam različite stilove joge za djecu i odrasle.

Omiljeni citat:

“Istinska joga se ne odnosi na oblik vašeg tijela, već na oblik vašeg života. Ona se ne izvodi, jogu treba živjeti. Nju nije briga što ste bili, joga brine o osobi koja postajete. Joga je dizajnirana za veliku i duboku svrhu, a da bi se ona uistinu zvala joga, mora biti utjelovljena. ” Aadil Palkhivala

EDUKACIJA:
Gaia Yoga – multi style yoga, 200 hrs
Yin yoga – modul 1 – Anatomija
Joga & kids TT
Relax kids