Prijavi se za besplatno Uvodno predavanje koje će se održati u četvrtak, 9. ožujka u 20 h na Zoomu. Prijave za predavanje primaju se na mail [email protected].

Početak tečaja: 20. ožujka 2023. Tečaj se održava na Zoomu (uz replej snimke).

Kvantna rezonanca 1 i 2 je šestomjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, kao razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 15-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom koji će vam trebati za tečaj – barem za osnovni trening, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora.
Aktivacije Kvantne rezonance kanalirane su iz energije Izvora uz pomoć kvantnog protokola koji čisti i transmutira negativne energije iz svih razina i aspekata osobe, svih 12 dimenzija, svih energetskih tijela, čakri, meridijana, organa, tjelesnih sustava, iz DNK i Akaša zapisa, iz svih vremenskih linija, prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih ili alternativnih, te iz cjelokupne linije predaka, čisteći energiju polariteta, donoseći balans i pozitivnu energiju, te vibraciju svjetla i ljubavi.

Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije.

Osnovni trening fokusiran je na temeljne alate za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, meridijanima, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da počnete raditi s 5-dimenzionalnim svjetlom, kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini i nastavite rasti u svojoj vibraciji.

Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Na kraju tečaja dobivate certifikat kao praktičar Kvantne rezonance.

Saznaj više informacija o svim modulima na:
https://www.multidimenzija.com/kvantna-rezonanca-1-i-2/

Prijavi se za besplatno Uvodno predavanje 9. ožujka 2023. u 20 h na Zoomu na mail:
[email protected]

Više informacija: www.multidimenzija.com