Image by Freepik

U godini kada pun Mjesec pada na vaš datum rođenja uvijek dolazi do velike jasnoće, kao da će Svemir upaliti reflektor i pokazati vam što se stvarno događa u vašem životu. Često u takvim godinama supružnici saznaju za nevjeru ili se dogode iznenadni otkazi ili situacije koje ih prisile na promjenu mjesta stanovanja. Takvi događaji nisu slučajni – mogli biste dugo odgoditi napredak u svom životu jer niste željeli inicirati krizu i biti odgovorni za nju. Pa… došlo je vrijeme. Vjerujte Svemiru!

atma.hr – 52
Prestanite se opirati i vjerujte toku – to je ono što želim poručiti ljudima čiji datumi rođenja padaju na pun Mjesec. Stvar je u tome što se takav događaj događa samo jednom u 19 godina i obilježen je velikom unutarnjom krizom, koja često nastaje zbog nekog gubitka u životu.

U trenutku punog Mjeseca na vaš datum rođenja, Sunce preuzima energiju opozicije s Mjesecom, što može dovesti do vrhunca u vezi s nekom osobom ili vašim osobnim egom. Zato se u takvim godinama razvodimo ili dajemo otkaz na poslu i radikalno mijenjamo smjer profesionalnog razvoja.

Svaki gubitak koji se dogodi u 2024. godini vi ćete doživljavati vrlo emotivno, jer će Mjesec u opoziciji s vašim Suncem donijeti prilično burnu reakciju na ono što se događa. Kako biste imali produktivnu 2024., nemojte se držati stvari koje vas razočaraju i izmiču iz vašeg života, bilo da su to ljudi, posao ili odnosi.

U godini kada pun Mjesec pada na vaš datum rođenja uvijek dolazi do velike jasnoće, kao da će Svemir upaliti reflektor i pokazati vam što se stvarno događa u vašem životu.

Često u takvim godinama supružnici saznaju za nevjeru ili se dogode iznenadni otkazi ili situacije koje ih prisile na promjenu mjesta stanovanja. Takvi događaji nisu slučajni – mogli biste dugo odgoditi napredak u svom životu jer niste željeli inicirati krizu i biti odgovorni za nju. Pa… došlo je vrijeme. Vjerujte Svemiru!

atma.hr – 52
Datumi rođenja:

siječanj/januar

24., 25., 26.

veljača/februar

23., 24., 25.

ožujak/mart

24., 25., 26.

travanj/april

22., 23., 24.

svibanj/maj

22., 23., 24.

lipanj/jun

21., 22., 23.

srpanj/jul

20., 21., 22.

kolovoz/avgust

18., 19., 20.

rujan/septembar

17., 18., 19.

atma.hr – 52
listopad/oktobar

16., 17., 18.

studeni/novembar

14., 15., 16.

prosinac/decembar

14., 15., 16.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić