Podsvijest, srce i lažni ego, sinonimi su za jednu te istu stvar, odnosno, ne možemo reći stvar, ali možda pojavu.

Podsvijest je nesvjesni dio uma u kojem su uskladištene impresije iz prošlih života, duboki programi, uvjerenja, strahovi i traume. Kad je podsvijest očišćena od tih impresija, podsvijest postaje nadsvijest jer se u njoj manifestira sam Bog koji nas vodi unutarnjim glasom. Tada se podsvijest naziva intuicijom.

Do tada, dok je još puna trauma i materijalnih programa, naziva se instinktom.

Razlika između instinkta i intuicije je kao razlika između hotela i obične kuće; razlika je samo u namjeni, a i jedan i drugi objekt služe za stanovanje. Tako je i naša podsvijest; kada je nastanjena strahovima i pogrešnim uvjerenjima (materijalizam) onda se naziva instinkt (vođenost neistinom i strahom), a kada je oslobođena toga, podsvijest se naziva intuicija (vođenost Istinom i ljubavlju).

Srce je samo još jedan naziva za podsvijest; djeluj iz srca znači djeluj automatski bez razmišljanja ili računanja. Učini nešto iz srca znači učini nešto po prirodnom osjećaju koji imaš, opet bez razmišljanja ili kalkuliranja.

Stoga, kada govorimo o srcu, govorimo o podsvijesti.

Djelovati iz srca možemo samo onda kada smo sigurni da nam je srce potpuno čisto. Do tada čovjek treba djelovati prema uputama Boga i Njegovih kvalificiranih predstavnika.

Kristijan Kolega, samoozdravljenje.com
Prethodna objavaNumerološka prognoza za vikend 29.-30.10.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.10.2016.
Kristijan Kolega
Kristijan je učitelj Veda i Samoozdravljenja te glazbenik. Živio je devet godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi. Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca. Izdao je tri vrlo popularne knjige "Samoozdravljenje – praktična primjena samoiscjeljenja”, "Samoozdravljenje 2:Naš pravi identitet" i "Vodič kroz osobni narcizam".

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.