ĐJOTIŠ-VEDSKA ASTROLOGIJA: Svrha u životu i zašto smo rođeni takvi kakvi jesmo?

VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI: Utjecaj prostora, u kojem živimo ili radimo, na naš život.

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Na koji način nam ova znanja i razumijevanje prirodnih principa uz koje su povezana, u život mogu donijeti svjetlo i sklad. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života iz kojih sve kreće. Upoznat ćemo korektivne mjere i alate kojima si možemo pomoći.

Prvi dio predavanja, ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đjotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. Tu je i razumijevanje prirodnih ciklusa u životu te shvaćanje naših životnih promjena.

CAKRE slika

Praktično ćemo proći đjotiš natalnu kartu te svih devet planetarnih perioda unutar 120 godina i šta u kojem periodu možemo očekivati te kakve nam životne lekcije nudi. I još bilo što što bude zanimljivo grupi…

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Vidjet ćemo kako vibracija koja se stvara u prostoru prelazi na nas te direktno utječe na naš život i događanja u njemu.

TRIS VASTU slika

Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život. Kroz predavanje bit će nam jasno da kakav je prostor takvi smo mi. To je prirodni zakon. I još svašta nešto što bude zanimljivo grupi…

GDJE: DHARMAWAY YOGA CENTAR, ulica grada Mainza 24, Zagreb

KADA: 16.04.2023. U 10.30. DO 12.30. (đjotiš), pauza, 13.30.-15.30. (vastu).

INFO: mob.098/402-163,  [email protected], www.maliganes.hr

PREDAVAČ: Margito Jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant (MALI GANEŠ d.o.o. Rijeka)

ULAZ: predložena donacija 10,00 eur