1. Trenutak kada shvatiš da ti osoba do koje ti je bilo stalo nema za ponuditi ništa intelektualno ili duhovno, već samo glavobolju.

2. Trenutak kada shvatiš da je Bog za tebe imao veće planove koji ne uključuju noćno plakanje ili tužne Facebook citate.

3. Trenutak kada prestaneš uspoređivati ​​sebe s drugima jer to potkopava tvoju vrijednost, obrazovanje i mudrost tvojih roditelja.

4. Trenutak kada živiš svoje snove, ne zato što će to nešto dokazati ili ćeš od toga nešto dobiti, već zato što je to sve ono što želiš raditi. Što drugi misle nije relevantno.

5. Trenutak kad shvatiš da ti nitko nije neprijatelj, osim ti sam sebi.

6. Trenutak kada shvatiš da možeš imati sve što želiš u životu. Međutim, potrebno je vrijeme, pravo srce, pravo djelovanje, prava strast i spremnost da riskiraš. Ako to nemaš, to je zato što nisi imao dovoljno jaku želju, nije ti bilo potrebno ili te je Bog spriječio.

7. Trenutak kad shvatiš da je duh tvojih predaka stajao između tebe i osobe koju si volio. Oni stvarno ne žele da obezvrijeđuješ obiteljsku liniju s nekim tko ne djeluje časno.

8. Trenutak kada shvatiš da sreća nikad nije imala veze s dobivanjem osobe. One su samo suputnici u postizanju tvoje životne misije.

9. Trenutak kada vjeruješ da ljubav nema veze s gubljenjem ili pobjeđivanjem. To je samo nekoliko trenutaka u vremenu, nakon čega slijedi vječnost situacija u kojima rasteš.

10. Trenutak kada shvatiš da si uvijek bio prava osoba. Samo neznalice odstupaju od svoje veličanstvenosti.

– Shannon L. Alder

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava25.11. Zagreb – Mala škola hipnoze
Slijedeća objavaVježbajte besplatno tai chi, chi kung i meditaciju
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.