Ova knjiga namijenjena je ženama koje nemaju dijagnozu srčanih bolesti, onima koje možda spadaju u rizičnu skupinu, a da to i ne znaju ili onima koje to znaju, ali ne žele o tome razmišljati ili možda vjeruju da su premlade da bi o tome razmišljale. Sveobuhvatni vodič za tjelesno i emocionalno zdravlje srca namijenjen svakoj ženi!

atma.hr – 61
Srčane bolesti, tradicionalno smatrane muškim problemom, sve više zahvaćaju i žene te ih više umire od srčanih bolesti nego od svih oblika raka zajedno. Čak i mlade žene doživljavaju palpitacije, napadaje panike, bol u grudima, umor i tjeskobu. Ovi simptomi, tipični za suvremeni način života, mogu biti prvi znak ozbiljne bolesti srca koja se može razviti godinama kasnije. A upravo je ove prve simptome presudno prepoznati na vrijeme.

Dr. Steinbaum smatra da suvremena žena balansira između gomile obveza i vlastite potrebe stavlja na zadnje mjesto. Takav je način života velik izazov za žensko srce te dodatni faktor rizika za razvoj srčanih bolesti.

U ovoj knjizi dr. Steinbaum donosi holistički program koji će pomoći ženama da se informirano i pravovremeno pobrinu za zdravlje svoga srce. Saznajte kako se hraniti i koliko vježbati, koje pretrage napraviti i kako uspješno upravljati neizbježnim stresom. Uz važnost mirnog sna, ispunjavajućih međuljudskih odnosa i hormonske ravnoteže, ne treba zaboraviti da je za zdravo žensko srce važno i emotivno ispunjenje, osjećaj zadovoljstva i vlastite vrijednosti.

atma.hr – 61
O autoru:

Dr. Suzanne Steinbaum poznata je kardiologinja i doktorica osteopatije koja zagovara holistički pristup i prevenciju.

Radi u New Yorku u bolnici Lenox Hill. U medijima često istupa kao autoritet za zdravlje ženskog srca. Glasnogovornica je kampanje Go Red for Women.

Dr Suzanne Steinbaum: Žensko srce

zensko srcemniniSveobuhvatni vodič za tjelesno i emocionalno zdravlje srca namijenjen svakoj ženi!

Ova knjiga namijenjena je ženama koje nemaju dijagnozu srčanih bolesti, onima koje možda spadaju u rizičnu skupinu, a da to i ne znaju ili onima koje to znaju, ali ne žele o tome razmišljati ili možda vjeruju da su premlade da bi o tome razmišljale.

344 stranice, format: 15,5×23 cm

Cijena: 155 kn – Kupi ovdje