Sapuni Rustika su prirodni, ručno izrađeni na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja i eteričnih ulja lavande, bora, limunska trave, ružmarina, naranče, mente, kadulje,… Ručno su oslikani, nema dva sapuna identičnog izgleda. Način oslikavanja sapuna, kombinacije mirisa te svi drugi prirodni sastojci koji čine razliku na Vašoj koži su stvoreni s puno ljubavi, znanja i kreativnosti. U našoj sapuneriji nastojimo Vaše male rituale pretvoriti u luksuzni doživljaj. Priuštite sebi wellness doživljaj u vlastitoj kupaonici.

atma.hr – 61
Tuširanje je svakodnevni ritual. Znate li kojim sredstvima učestalo tretiramo čitavu površinu našeg tijela? U našoj sapuneriji nastojimo Vaše male rituale pretvoriti u luksuzni doživljaj. Od kvalitetnih ulja stvaramo sapune i ostale proizvode koji su nježni, korisni te ne štete Vašoj koži.

Baza svih naših proizvoda je maslinovo ulje iz našeg maslinika u podnožju Biokova. Po namjeni imamo sapune za razne tipove kože.

Sapun Forest Fever

Eterično ulje bora rashlađuje, osvježava i oživljava, a s mirisom eteričnog ulja limunske trave je dobra kombinacija esencija za rano buđenje. Pogodan za svakodnevno pranje tijela.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, voda, eterično ulje jele i limunske trave, aktivni ugljen, mika

Sapun Wild Jungle

Kombinacija eteričnih ulja ružmarina i naranče djeluje osvježavajuće i podiže raspoloženje.

Eterično ulje naranče potiče dobro raspoloženje i uveseljava.

Eterično ulje ružmarina je ime za snagu i koncentraciju te uklanja bezvoljnost. Pogodan za svakodnevno pranje tijela.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, voda, eterično ulje ružmarina i naranče, mika

Sapun Honey

Ako želite manje suhu kožu tijela nakon pranja, ovaj sapun je najbolji izbor. Med je humektant, što znači da koži daje vlažnost. Nakon pranja ovim sapunom koža je nježna, mekana i baršunasta. Zbog umirujućeg djelovanja izrazito je dobar za sve tipove osjetljive, suhe kože. “Med” je dobar čak i prema upaljenoj, masnoj koži. Sapun sadrži eterično ulje limunske trave koje podiže raspoloženje. Ako želite prati lice sapunom, možete pokušati s ovim.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, med, eterično ulje limunske trave, paprika

Spa sapun

Sapun za blagi piling sa morskom soli i eteričnim uljem mente, lavande. Spa sapun tonizira i čisti kožu na jedan drugačiji način. Među osnovne energetske čistače spadaju sol i voda. Sol je element zemlje. Priuštite sebi wellness doživljaj u vlastitoj kupaonici. Pogodan za povremeno pranje tijela i poželjan za svakodnevno pranje ruku. Zbog dodatka soli, ovaj je sapun bitno tvrđi od svih naših sapuna te se slobodno može držati u raznim posudicama i koristiti za svakodnevno pranje ruku. Neće omekšati i brzo se potrošiti.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, morska sol, voda, eterično ulje mente i lavande, mika

Sapun Perfect day

Sapun “Perfect day” sa eteričnim uljima kadulje i naranče je svakodnevni mirisni podsjetnik. Nenametljivo podsjeća ženu na njenu snagu i nježnost. Ova nježna kombinacija mirisa je i snažan antistress borac.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, voda, eterično ulje naranče i kadulje, mika. Pogodan za svakodnevno pranje tijela.

Sapun Lavender

Sapun od eteričnog ulja lavande pogodan je za pranje osjetljive kože. Miris lavande umiruje i opušta. Bijela glina od svih glina je najpogodnija za zrelu, osjetljivu, iritiranu te suhu kožu jer sadrži najmanje metala. Ovaj sapun pogodan je za svakodnevno pranje tijela. Sapun je pogodan i za brijanje.

Sastav: Saponificirano maslinovo ulje, saponificirano palmino ulje, saponificirano kokosovo ulje, voda, bijela glina, eterično ulje lavande, mika

atma.hr – 61
Zašto koristiti naše sapune?

Kvaliteta

Naši su proizvodi nastali prvenstveno zbog želje za kvalitetom. Sva kozmetika sadrži ekstra djevičansko maslinovo ulje vrhunske kvalitete iz OPGa Delić, a sapuni djevičansko ulje kontrolirane kvalitete.

Ponosni smo na naše sapune i stalo nam je da Vam se svide!

Zaštita okoliša

Sapuni su pakirani u minimum ambalaže koja najmanje šteti okolišu. Podučavamo i kako iskoristiti otpadna jestiva ulja i kako od njih napraviti laundry sapun i prirodne “detergente”.

Jedinstvenost

Zbog toga što su ručno oslikani, znači da nema dva sapuna identičnog izgleda. Svaka šara u sapunu je barem malo različita.

Način oslikavanja sapuna, kombinacije mirisa te svi drugi prirodni sastojci koji čine razliku na Vašoj koži su stvoreni s puno ljubavi, znanja i kreativnosti.

Iskustvo

Linija naše sapunerije je produkt godina iskustva, brojnih pokušaja i usavršavanja. I nakon svega toga, bit će nam drago svoje znanje i iskustva prenijeti na vas putem naših radionica! Veliko hvala svima koji ste dio naše priče i podrška u bilo kojem pogledu!

Napomena: Sapune nemojte koristiti za kosu već isključivo za kožu tijela i ruke. Ako imate osjetljivu i suhu kožu lica sapune također nije preporučeno nemojte koristiti za lice. Ukoliko Vam sapuni za pranje lica i šminke pašu, preporučamo sapun s medom ili Castile. Castile sapun je napravljen samo s maslinovim uljem.

atma.hr – 61
Rustica mirisni paket od 6 domaćih sapuna – Akcija: 5+1 gratis! 

Prirodni sapun 960x480 2 1

Prirodni, ručno izrađeni na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja i eteričnih ulja lavande, bora, limunska trave, ružmarina, naranče, mente, kadulje,…

Način oslikavanja sapuna, kombinacije mirisa te svi drugi prirodni sastojci koji čine razliku na Vašoj koži su stvoreni s puno ljubavi, znanja i kreativnosti. U našoj sapuneriji nastojimo Vaše male rituale pretvoriti u luksuzni doživljaj. Priuštite sebi wellness doživljaj u vlastitoj kupaonici.

Cijena: 100 kn – Kupi ovdje