drvo sreće Karneol 2a

Poludragi kamen Karneol i bakrena žica čine ovo divno drvo sreće. Po Feng Shui tradiciji vjeruje se da će ovo stablo u vaš prostor unijeti zdravlje, blagostanje i harmoniju. Ovaj ručni rad kreiran je od perli karneola narančasto-crvenih nijansi boja, a postolje mu je prirodni kamen s morskih plaža. Povoljno djeluje na krvotok i srce, psihi daje vitalnost i životnu radost.

atma.hr – 45

Prirodni kristali odlično energetski pročišćavaju stambene i poslovne prostore. Osim što su izvrstan ures za prostore, pogodni su kao pokloni za svaku prigodu. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Karneol je stabilizirajući kamen s visokom energijom, odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti.

Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju.

Otklanja irelevantne misli u meditaciji i uključuje sanjare u svakodnevnu realnost. Emotivno, ovaj kamen je moćna zaštita protiv zavisti, bijesa, lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi.

Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Pojačava kreativnost, individualnost, ublažava ljubomoru, ljutnju i strah. Vjeruje se da je karneol kamen sreće i da ispunjavanja želje, olakšava tugu i štiti od neuroza.

Drvo sreće – Karneol na morskom kamenu

mmiini

Po Feng Shui tradiciji vjeruje se da ovo stablo sreće donosi zdravlje, blagostanje i harmoniju.

Ručni rad kreiran od perli karneola narančasto-crvenih nijansi. Povoljno djeluje na krvotok i srce, psihi daje vitalnost i životnu radost.

Postolje mu je prirodni kamen s morskih plaža.

Visina:15–18cm / Širina:12–15cm

Cijena: 180 kn