Svako putovanje počinje s neke točke, pomislili bi. Ili ipak nije tako? Što ako su naša putovanja samo nastavak onog prvobitnog, onog prvog, onog prvog duhovnog koraka kada smo se prvi put u obličju energetskog otiska vlastite Duše odvažili na radoznalo istraživanje, na putovanja kroz dimenzije i vrijeme ili točnije na istraživanje istovremenog postojanja u različitim dimenzijama?

atma.hr – 75
I moja i vaše Duše su u ovu dimenziju sa sobom povele energetske pomagače, svjetlosne duhovne vodiče, da nas podsjećaju uvijek i iznova da smo duhovna Bića koja su došla osjetiti i proživjeti fizičko iskustvo, da smo u svakom trenutku povezani s našom višom sviješću, s Božanskom Ja Jesam prisutnošću i pri tom nam potvrđuju korake na putu povratka u Istinu, da nam daju nove putokaze u obliku sinkroniciteta.

Znate li što je sinkronicitet? Ma zasigurno znate. To je onaj magični trenutak kada iznenada otvorite web stranicu na kojoj vas očekuje odgovor na pitanje koje vam već duže vrijeme ne da mira. To su situacije u kojima iz trenutka unutrašnje tišine zatražite od Božanskog Izvora da vam pokaže put i zaboravite da ste zatražili, a onda vam u ruke, kao prije desetak dana meni, dospije posebna knjiga. Čitajući je, svakom stranicom, se osmjehujete sve više i hrlite u susret novim rečenicama proživljavajući jasno sve što iščitavate. Stigla vam je u život knjiga koja vam daje odgovore na pitanja koja ste postavili i otpustili ih s povjerenjem da će odgovori stići upravo u onom posebnom trenutku kada ste za njih spremni.

A spremna sam, znam da jesam, jer raduje mi se Duša od pomisli na novo prisjećanje starih duhovnih putovanja.

Noć je plaštom smiraja zagrlila grad. U daljini zvuk zrikavca. Oplahuje me tišina ljetne večeri i svjetlucava pjesma prvih zvijezda samo meni čujna.

„Čitam li ja ovu knjigu ili sam upravo od knjige čitana?“, začuđeno se pitam i hrlim u susret novom poglavlju.

Kapci se nježno zatvaraju, prisjećam se koraka meditacije koju sam upravo pročitala. Uranjam u središte svog dijamantnog srca. Uz tihu molbu svojim svjetlosnim vodičima započinjem neobično putovanje u iscjeljujuće hramove Telosa – Lemurijskog grada Svjetlosti.

atma.hr – 75
mont shasta

Svjesna fizičkog tijela kojeg ostavljam da se odmara ne osvrćući se hrlim prema planini Mount Shasta. Vibracijska privlačnost je magnetična i čudesno me podiže na vibraciju četvrte pa pete dimenzije. Energetskim vidom pogledam zbunjenost na svom fizičkom tijelu dok mi se istovremeno aktivira polje beskrajne energije radosti zbog povratka doma. U meni ljubav mjerljiva nemjerljivom nježnošću otvara postojanje vibracijske svjetlosti koja prisjećanjem miluje moje cijelo postojanje.

Mount Shasta me dočekuje žuborom svojih voda, zagrljajem vjetrova, rascvjetanim mirisnim livadama i bezvremenom ljepotom posebne planine koja u sebi skriva tajne drevne Lemurije i iz sebe zrači mističnost duhovne spoznaje o svjetlosti i ljubavi, o iskrenosti, zahvalnosti i zajedništvu.

Moje Biće plovi na nevidljivim krilima duha i zastaje iznad posebnog prizora. Okupana svježim umirujućim mirisom lavande ispod mene se rasprostiru nepregledna ljubičasta polja. Pozdravljaju moj povratak u kolijevku, u materinsko krilo moje Lemurijske obitelji. Niz moje fizičko lice potekoše suze ganuća. Mojom se Biti razlijeva moja posebna povezanost s biljnim kraljevstvom lavande kojeg nosim kroz cijeli ovaj fizički život. Silno volim lavandu, a lavanda mi svoju ljubav uzvraća svom svojom raskošnosti i opijajućim mirisima. Svima je začuđujuće da u mom malom gradskom vrtu lavanda buja i poklanja beskrajno mnoštvo miomirisnih cvjetova, a ja se smiješim njihovim čuđenjima i lavandi zahvaljujem na radosti umnoženoj bezbrojnim leptirima i pjesmi pčelica zujalica koje pohode moje cvjetne ljubičaste prijatelje u kasno proljeće. Zbog te posebne, mnogima nerazumljive ljubavi, željela sam u Francusku, u Provansu. Željela sam zastati na vratima ljubičaste divote i pokloniti se toj iznimnoj ljepoti. Ni slutila nisam da je moja bliskost s tek jednom običnom lavandom, kako bi drugi pomislili, moja podsjetnica na moj duhovni dom, na ljubičasti raj smješten u podnožju Mount Shaste.

A Mount Shasta je upravo pred mojom Dušom otvorila svjetlosni prolaz u drugačiji svijet, u Svjetlosni Lemurijski grad Telos.

„Mogu li posjetiti moju duhovnu obitelj?“ pitala sam svoje svjetlosne vodiče.

Bezuvjetna ljubav mojih svjetlosnih vodiča poprimila je fluidno obličje svjetlosnih Bića unutar kojeg su se prelijevale dugine boje.

lavanda

„Direktan kontakt sa svojom duhovnom lemurijskom obitelji imat ćeš kada se tvoje rane iscijele i omoguće ti da se vibracijski uzdigneš na vibraciju koja prelazi preko Vela. Sada se otvori primanju njihovih pozdrava dobrodošlice i ljubavi kojom te grle.“

Moje se srce širilo prostorom. Iz njega je isijavala ljubav prema nevidljivoj obitelji koju iz života u život tražim tisućama zemaljskih godina. Blagoslivljala me energija milosti, podrške i ljubavi svih onih koje je moja Duša prepoznavala kao svoju duhovnu obitelj Duša.

Poticali su me iz daljine na uvijek nove korake na putu osobne spoznaje, tiho su me pratili u fizičkom svijetu i ponekad posjećivali u snu. Ili sam ipak ja posjećivala njih?

Lagano pogurnuta tom beskrajnom podrškom, zamolim svoje svjetlosne vodiče da mi pokažu svete hramove Telosa.

„Sedam je svetih svjetlosnih iscjeljujućih hramova u Telosu. Danas možeš posjetiti jedan od hramova po svom izboru. „ dopiru do mene riječi svjetlosnog vodiča.

atma.hr – 75
Kroz moju svijest izranjaju bajkoviti svjetlosni oblici hramova magično mistične ljepote neopisive ljudskim riječima. Moja Duša odabire Velik hram od Žada i polako uranjam cijelim svojim Bićem u njega. Predajem svoje postojanje moćnom nježnom iscjeljivanju unutar četverostrane piramide satkane od žada i zlata. Kupam svoje ranjivosti smaragdno zlatnim slapovima iz raskošnih fontana, prepuštam se iscjeljujućem milovanju nezamislivo opojnih mirisa i boja najdivnijeg cvijeća čiju ljepotu nisam mogla zamisliti niti u trenutcima najuzvišenije kreativne maštovitosti i dajem dozvolu da me pročisti smaragdno zlatni plamen iz svetog pehara smještenog na vrhu ogromnog bliještećeg Žada.

Moja Duša se smiješi, moji svjetlosni vodiči se smiješe osmijesima kristalno čiste bezuvjetne ljubavi i prebacuju me u dvoranu od čiste svjetlosti. U središtu dvorane lebdeći blještavom bjelinom isijava knjiga ispisana zlatnim slovima.

„Nalaziš se u dvorani zapisa svoje Duše.“, telepatski mi se obraća čuvar mojih akaša zapisa.

„Molim te, mogu li prići mojim akaša zapisima, knjizi postojanja moje Duše?“ zapitam s dubokim poštovanjem, spremna na svaki odgovor.

„Priđi.“, odzvanja mi odgovor kojeg istovremeno čujem iz smjera knjige zapisa i čuvara mojih akaša zapisa.

„Danas me možeš otvoriti samo jednom.“, kao sa smiješkom mi se obraća knjiga, „Što je tvoj izbor danas?“.

„Želim vidjeti prvi dolazak svoje Duše na Majčicu Zemlju.“, zamolim tiho.

I zalistaše se stranice svjetlosne knjige kao vjetrom nošene pa zastanu i pokazuju mi čudesne prizore predivne Majčice Zemlje koja zrači ljubavlju, skladom i mirom, okupana duginim bojama ispod plavetnog svoda. Iz tog blagoslovljenog otkrića izranja svjetlosna kristalna kupola od gorskog kristala smještena na obroncima mistične planine. U njezinom središtu na zlatnom postolju isijava bezuvjetnom ljubavlju smaragdno zelena kristalna svjetlost. S jedne strane ogromnog zelenog kristala vidim svoju svjetlosnu bit ženskog principa kroz kristal povezanu sa svjetlosnom biti muškog principa moje Duše na suprotnoj strani kristala. Prepoznajem Dušu svoje Duše, Bit svoje Biti, Ljubav božanske Ljubavi usidrene u blizanački plamen jedinstva.

atma.hr – 75
Prizor polako blijedi i potpuno nestaje. Knjiga moje Duše se okreće na sadašnjost pa prolistava u razigranosti prazne stranice budućnosti, još neispisane, strpljive u iščekivanju mojih slobodnih izbora koji će kreirati njihov sadržaj.

S dubokom zahvalnošću pozdravljam svoje svjetlosne suputnike, Lemurijsku obitelj i prijatelje, bez najmanjeg traga žaljenja zbog odlaska, svjesna da su uvijek sa mnom i da smo u bezvremenosti postojanja u svakom trenutku dio iste Božanske Jednote.

Autorica serije knjiga Telos Aurelia Louise Jones koja me svojim pisanjem povela na ovo jedinstveno duhovno putovanje više nije u trećoj dimenziji. Napustila je svoje tijelo 2009. godine. Iza sebe je kao dar Čovječanstvu ostavila 3 knjige u kojima opisuje civilizaciju Lemurije, svjetlosne gradove i život u njima, naročito Telos – Lemurijski grad Svjetlosti. Svoju komunikaciju sa svjetlosnim bićima Telosa i njihovu poruku stanovnicima Majke Zemlje prenijela je s ljubavlju Lemurijanke koja se sada, sigurna sam, smiješi vibracijom srca okupanog čistom ljubavlju iz četvrte i pete dimenzije postojanja.

Autor: Ozrenka Kamber, Angelic Soul of Light, certificirani praktičar za Bachove cvijetne esencije, certificirani Access Bars praktičar, Reiki majstor učitelj, voditeljica radionica s Anđelima

E-mail: [email protected]
Facebook stranica: www.facebook.com/umjetnostduse
Web: www.centarsoulart.com

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja