Često vam se događa da tokom dana osjetite pad energije, dolazi do bezvoljnosti, nikako se pokrenuti, a posla još za odraditi ogromna količina?

Proljetni umor vam baš neda mira? Radujete se ljetu i ljenčarenju na plaži ili dubokoj hladovini, a to vrijeme tako sporo dolazi?

Jeste li razmišljali zašto je to tako?

Obavite svoje obroke onako s nogu i imate osjećaj da vam je još teže?

Razmislite o tome, pokrenite se i pronađite riješenje!

Riješenje je u vašim obrocima! Naime, jedete tešku hranu koja vam povećava tromost tijela! Želite to promjeniti? Želite biti energični, veseli, razigrani, puni energije?

Ako je odgovor DA, onda ste na pravom mjestu da saznate vrlo važne informacije.

Naime, da biste povratili dobre vibracije u svoj život i za najcrnjih dana, krenite se hraniti jelima koja vrve antioksidansima, namirnicama koje su prirodni izvori vitamina, izbjegavajte kofein i gazirana pića.

Znam, svi ste jako zaposleni, no GreenArt brand ima riješenje za vas i vaše svakodnevne izazove.

Osmislili su predivne power barove pune zdrave energije, bez dodanih šećera, veganske, nutritivno izbalansirane, bez aditiva – osmišljene su kao cjeloviti obrok, one su SUPER HRANA budućnosti.

Kuda god krenuli, neka je sa vama u džepu GreenArt energybar (#energyinyourpocket)!

GreenArt proizvodi preporučuju se i djeci vrtićke dobi (neka djeca jedu nutritivno izbalansirani slatkiš, a da roditelj nema grižnju savjesti), poslovnim ljudima (obrok između sastanaka), sportašima i svima koji misle na svoje zdravlje!

Uz GreenArt pločice biti ćete aktivniji, boraviti ćete više na zraku i podići će vam se razina seratonina (hormona sreće) u vašem tijelu. Lučenje serotonina pozitivno djeluje na mozak, koji onda cijelom organizmu šalje poruku da je spreman za nove izazove i da su mu baterije pune.

GreenArt brand se probija kroz tržište, vrlo je izazovno za Veganske proizvode pronaći mjesto i zato smo tu da vam odamo jednu predivnu tajnu…

Naime, u suradnji s Udrugom Prijatelji Životinja osmislili smo posebnu ponudu za Vas. Na vama je samo da odete na fb profil trgovine Green Art na linku: https://www.facebook.com/greenartfactory/shop/?referral_code=page_shop_tab&preview=1

Obavite svoju narudžbu, pošaljete nam svoju iskaznicu da ste član udruge Prijatelji Životinja i ostvarujete popust za svaku svoju kupovinu.

Kako je GreenArt pokrenuo svoju proizvodnju u vrlo intenzivnom razdoblju pokrenuli su crowdfunding kampanju da bi brand nastavio svoj rast i razvoj, da bi nabavili kvalitetniji stroj za proizvodnju, zaposlili ljude, proširili ponudu …

Podržite rad domaćih proizvođača, kliknite na link: https://croinvest.eu/kampanja/greenart-energy-energyinyourpocket/
pogledajte njihovu priču i budite podrška!

Zajedničkim snagama smo jači i bolji.

Preuzmite život i snagu u svoje ruke i „Be smart eat GreenArt“