Image By rorozoa

Lavovi, odlično je vrijeme da započnete nešto novo, prestanete sumnjati u sebe i pokušate odabrati drugačiji put do uspjeha ako je prethodni vodio u slijepu ulicu. Ribe, vama dolazi vrijeme financijskih pobjeda. Ovaj tjedan možete preuzeti zahtjevan zadatak ili započeti novi veliki projekt. Razdoblje je izuzetno povoljno za iskorak u karijeri.

atma.hr – 52
Počinje 2024. godina. Prvi “akordi” su uvijek najvažniji, stoga je važno da se spremite i krenete naprijed, srećom Merkur će biti na vašoj strani od 2.1. Kad se bavite financijskim pitanjima, pokušajte ne propustiti važne detalje, a također iskoristite sve prilike za uspon na ljestvici karijere. Ne bojte se promjena i ne zaboravite raditi na sebi.

Ovan

U rješavanju novčanih problema, Ovnovi će trebati ne samo životno iskustvo, već i šesto čulo.

Ako vam srce govori da im sada ne treba ovo ili ono, ne biste trebali slušati druge niti sebe uvjeravati u suprotno. Bolje je kupiti samo ono što vam srce želi.

Astrolozi preporučuju da se ne usredotočite na kupovinu, iako će to biti korisno, već na posao i zarađivanje novca, kao i stavljanje stvari u red kod kuće kako biste privukli dotok novca.

Bik

Od prvog dana u tjednu, mjesecu i godini, Bikovi bi se trebali bez odgađanja pobrinuti za poslove, kupovati, planirati poslovne sastanke – ukratko, što im je život aktivniji, to će više novih prilika pristizati.

Možete bezbrižno kupovati putem interneta, ali tek od 2. siječnja/januara, kada Merkur prestaje biti retrogradan.

Ako je moguće, ne preuzimajte previše težak posao: bit će mnogo korisnije odmoriti se.

atma.hr – 52
Blizanci

Početak direktnog kretanja Merkura odličan je razlog da se Blizanci počnu baviti najvažnijim financijskim stvarima i donositi ozbiljne odluke.

Ne biste trebali djelovati brzopleto: važno je dobro razmisliti o svemu, ako trebate izdvojiti novac, pitajte za cijenu i usporedite različite mogućnosti.

Produktivnost Blizanaca eksponencijalno će porasti od 2. siječnja/januara. Ovo će biti vrijeme kad se mogu pokrenuti i pronaći motivaciju.

Rak

Rakovi bi trebali planirati svoj posao, kupnju i druge financijske aktivnosti po danima u tjednu:

ponedjeljak i utorak bolje je pozabaviti se osnovnim stvarima, relevantnim i obveznim te planirati potrebne kupnje, a važne sastanke za kraj radnog tjedna.

Tijekom vikenda možete sigurno potrošiti novac na zabavu, novu odjeću, spojeve i aktivnu rekreaciju.

atma.hr – 52
Lav

Lavovima u razdoblju od 1. do 7. siječnja/januara ništa neće pomoći više od izdržljivosti i smirenosti.

Ako se uhvatite svega odjednom, razapeti između dva ili više zadataka, samo ćete povećati broj grešaka, ali nikako ne i iznos na bankovnom računu.

Od 2. siječnja/januara odlično je vrijeme da započnete nešto novo, prestanete sumnjati u sebe i pokušate odabrati drugačiji put do uspjeha ako je prethodni vodio u slijepu ulicu.

Djevica

Astrolozi savjetuju Djevicama da svoje financijske probleme rješavaju korak po korak.

Što se tiče shoppinga, ne bi škodilo imati akcijski plan s detaljnim stavkama o tome koji su artikli prioriteti, gdje je najbolje pokušati uštedjeti, koji su popusti aktualni i koje poklone za buduće blagdane možete kupiti u unaprijed.

Idealno je vrijeme za poslovne i reklamne dogovore jer 2. siječnja/januara završava retrogradno razdoblje Merkura.

atma.hr – 52
Vaga

Astrolozi Vagama preporučuju da se ne okupiraju sa nekoliko stvari odjednom.

Ako je financijska sfera prioritet, bolje je ljubavne veze staviti na pauzu, ograničavajući se na potrebni minimum.

Ako se Vaga baci na posao i zacrta neke ambiciozne planove, onda je bolje ne razmišljati o prošlim neuspjesima. Strahovi i sumnje blokirat će financijske tokove.

Škorpion

Na samom početku 2024. Škorpioni će vjerojatno morati braniti svoje interese na radnom mjestu i općenito u svijetu financija.

Prilikom sklapanja ugovora važno je dobro provjeriti sve obveze i klauzule ugovora, bez straha da ćete uvrijediti poslovne partnere: Škorpioni imaju svako pravo znati koje klauzule potpisuju.

Kupovina za dom, kao i poslovi vezani uz depozite i štednju ići će dobro.

atma.hr – 52
Strijelac

Ovaj tjedan Strijelac može, čak i treba podmiriti dugove i isplatiti zajmove.

Tjedan ne bi trebao donijeti neugodna iznenađenja, ali budite na oprezu: Venera je još uvijek slaba. Snažan Merkur pomoći će u ljubavi i financijama, no posao će ipak biti malo važniji.

Vjerojatno je da će se šanse za rast prihoda značajno povećati, tako da nema potrebe da sjedite besposleni.

Jarac

Astrolozi preporučuju Jarcima da posao ne nose sa sobom kući, pogotovo kada su u pitanju vikend i praznici.

Na taj način malo je vjerojatno da će biti moguće značajno povećati prihode, ali produktivnost će se definitivno smanjiti: Jarci bi se sada trebali dobro odmoriti, prikupiti snagu.

U prvim danima 2024. godine možete kupovati ili pokušati smanjiti potrošnju – oba će izbora biti dobra na svoj način.

atma.hr – 52
Vodenjak

Vodenjacima je, prema financijskom horoskopu za tjedan, bolje da svoje planove i ambicije zasad drže u tajnosti.

Možete se posavjetovati samo s najbližim ljudima kojima možete vjerovati.

Pričajući javno o planovima, Vodenjaci riskiraju gubitak unaprijed. Merkur će vam pomoći da sagledate financijsku situaciju iz drugog kuta: možda će upravo sada ljudi ovog znaka poduzeti važan korak kako bi privukli bogatstvo.

Ribe

I za Ribe dolazi vrijeme financijskih pobjeda. Postoji velika šansa da dobijete povišicu ili će šansa za napredovanje biti veća.

Poboljšat će se atmosfera na radnom mjestu.

Ovaj tjedan možete preuzeti zahtjevan zadatak ili započeti novi veliki projekt, planirati i obaviti veliku kupnju.

Razdoblje je izuzetno povoljno za iskorak u karijeri.

ATMA/dailyhoro