Poklon paket “Samo pozitivno” i “Dobre vibracije” omogućit će Vam da duboko iz srca udahnete čistu esenciju iz prirode i otkrijete alate s kojima ćete ostati mentalno budni i svjesni svojih želja i ciljeva. Pozitivan planer će vas svakodnevno podsjetiti na prave životne vrijednosti i podučiti kako doći do rezultata unatoč svemu, dok će vas mješavina eteričnih ulja i antivirusni sapun pokrenuti, osnažiti i osvježiti u trenu gdje god se nalazili. Poklonite sebi i drugima ove godine zdravlje i dočekajte 2021. sigurni u sebe i svoje mogućnosti.

atma.hr – 61
Otkrijte tajne sastojke Poklon paketa „Samo pozitivno”

Jeste li se ikada zapitali kako se riješiti negativnih misli, zabrinutosti i fokusa na probleme na prirodan, brz i efikasan način?

Aromaterapija i eterična ulja su od davnina korištena u svrhu očuvanja zdravlja tijela, uma i duha, te za liječenje i prevenciju bolesti.

Za vas smo osmislili GIFT BOX koji se sastoji od bočice eteričnog ulja kojom ćete osvježiti svoju dobru energiju u trenu, Pozitivnog planera za vidljiv rezultat s čijim alatima ćete naučiti kako upravljati emotivnim stanjima i kako si pravilno zadati ciljeve, i srcolikog sapuna za ruke protiv virusa.

Trebate osvježenje i budan um?

Blend “Samo pozitivno” osvježava i razbuđuje, te doprinosi stvaranju kreativne atmosfere.

Upotreba:

SAMO POZITIVNO je prikladan za svakodnevnu upotrebu.

  • Direktna inhalacija – (putem inhalatora ili direktno udisanje eteričnog ulja iz bočice), praktičan za u torbu, u difuzeru ili aroma svjetiljci (kod kuće, u uredu).
  • Kupka – Dodajte do 8 kapi blenda u žlicu meda ili sojinog vrhnja i pomiješajte s toplom vodom u kadi.
  • Ambijentalni sprej – Dodajte 50 kapi blenda u 50 ml vode u bočici s raspršivačem. Koristite za osvježavanje prostorija. Protresite prije svake upotrebe.
  • Miris u automobilu – Nakapajte do 10 kapi na auto difuzer ili vaticu. Koristite u automobilu.

Sastav: Metvica paprena, Bor, Lavandin Grosso, Ružmarin, Čajevac, Čempres, Eukaliptus. Ne koristite blend na koži ukoliko ste alergični na neku od njegovih sastavnica. Prije upotrebe blenda na koži ispitajte reakciju kože: kapnite kap blenda na pregib lakta i pričekajte. Ukoliko se javi crvenilo, peckanje ili osip, blend ne koristite na koži.

100% prirodni osvježavajući blend. Blend Samo pozitivno je prikladan za vegane. Nije testiran na životinjama.

atma.hr – 61
Otkrijte tajne sastojke Poklon paketa  „Dobre vibracije“

Za vas smo osmislili GIFT BOX koji se sastoji od bočice eteričnog ulja kojom ćete osvježiti svoju dobru energiju u trenu, Pozitivnog planera za vidljiv rezultat s čijim alatima ćete naučiti kako upravljati emotivnim stanjima i kako si pravilno zadati ciljeve, i srcolikog sapuna za ruke protiv virusa.

Trebate osvježene i razbuđivanje?

Onda je ovaj blend idealan za vas! Osim što osvježava i razbuđuje, doprinosi osjećaju zaigranosti ali i stvaranju romantičnog ugođaja.

Upotreba:

Blend DOBRE VIBRACIJE je prikladan za svakodnevnu upotrebu.

  • Direktna inhalacija (putem inhalatora ili direktno udisanje eteričnog ulja). U difuzeru ili aroma svjetiljci.
  • Masaža. Pomiješajte do 20 kapi blenda sa 50 ml baznog ulja (npr. Aromara Jojoba ili Aromara Lješnjak). Nježnim pokretima umasirajte u kožu lica ili tijela.
  • Aroma parfem. Pomiješajte do 15 kapi blenda sa 50 ml baznog ulja Aromara Jojoba. Nježnim pokretima umasirajte u područje zapešća ili iza uha. Ponavljajte prema potrebi. Pafem je unisex.
  • Kupka. Dodajte do 5 kapi blenda na žlicu meda ili sojinog vrhnja i pomiješajte s toplom vodom u kadi.

Sastav: Mandarina, Ilang ilang, Pačuli, Limunska trava, Ružmarin.

Ne koristite blend na koži ukoliko ste alergični na neku od njegovih sastavnica.

Prije upotrebe blenda na koži ispitajte reakciju kože: kapnite kap blenda na pregib lakta i pričekajte. Ukoliko se javi crvenilo, peckanje ili osip, blend ne koristite na koži.

Blend sadrži eterično ulje mandarine. Eterično ulje mandarine je fototoksično pa se ne smije nanositi na kožu prije direktnog izlaganja UV zrakama (solarij, sunčanje).

100% prirodni strastveni blend. Blend DOBRE VIBRACIJE je prikladan za vegane. Nije testiran na životinjama.

atma.hr – 61

Novogodišnji paket “Dobre vibracije” i “Samo pozitivno”

samo pozitivnomini

Poklon paket “Samo pozitivno” i “Dobre vibracije” omogućit će Vam da duboko iz srca udahnete čistu esenciju iz prirode i otkrijete alate s kojima ćete ostati mentalno budni i svjesni svojih želja i ciljeva.

Pozitivan planer će vas svakodnevno podsjetiti na prave životne vrijednosti i podučiti kako doći do rezultata unatoč svemu, dok će vas mješavina eteričnih ulja i antivirusni sapun pokrenuti, osnažiti i osvježiti u trenu gdje god se nalazili.

Poklonite sebi i drugima ove godine zdravlje i dočekajte 2021. sigurni u sebe i svoje mogućnosti.

Cijena: 221 kn – Kupi ovdje