Foto: pixabay.com

Svako jutro se budiš. Ustaješ. Pitaš li se zašto? Što je ono prekrasno što te čeka? Ustani s radošću i kreni!

atma.hr – 78
„Hej, to sam Ja“, nastala je kao posljedica traženja odgovora na mnoga pitanja što su mi okupirala misli kada bi ostala sama. Kao i onoga što bi se ukazali kao odgovori.

Zanimljivo je koliko toga čovjek vidi kada se malo utiša. Nisu svi prizori bili lijepi.

Ono što želim naglasiti jest da se uvijek može naći nešto lijepo u što ćeš gledati, bez obzira na to što te trenutno okružuje. Iza svake situacije ostaje neka duboka lekcija koju treba naučiti.

Još ju je važnije primijeniti. Jer tek tada nastupa promjena. I želje se ostvaruju. Život postaje lijep. A prekrasan je već sam po sebi.

Nikada nisi sam i nikada nije toliko teško. Neka viša Sila čuva ti leđa.

atma.hr – 39

Dopusti si da je osjetiš. Nikada ne smiješ odustati od traženja odgovora. Svaki dan je nova prilika.

Sve počinje od tebe. Pa i Ljubav. Čini mi se da smo nju svi zajedno kao vrsta najviše zanemarili. Voli se dovoljno da postavljaš pitanja i tražiš odgovore.

Razigrano poput malog djeteta. Jer nagrada će biti višestruka. Ispunjena i duboka. Potpuna.

Sjedeći uz vatru satima i slušajući priče starijih i mudrijih počela sam postavljati pitanja još kao djevojčica. Maleni znatiželjni crvuljak još uvijek nije odustao.

Prije nego sam se natjerala da krenem u ovu avanturu, mislila sam da sam popila svu pamet svijeta. Sad znam da ne znam apsolutno ništa ili jako malo. Još toliko toga imam za naučiti.

atma.hr – 75
Hej, to sam ja!

Nadam se da ću Vas bar malo potaknuti da zastanete i zamislite se nad svojim životom. Načinom na koji ga živite i koliko ga koristite. Ovo je samo uvid u moje osobno stajalište. Apsolutno nepristrano, po bilo kojoj osnovi.

Svako jutro se budiš. Ustaješ. Pitaš li se zašto? Što je ono prekrasno što te čeka? Ustani s radošću i kreni! Vrijedi. Nije važno čije ime nosiš, kako izgledaš ni koje si vjere…

Sretno, prijatelju!

Marija Milković

[pdfjs-viewer url=https://atma.hr/wp-content/uploads/2020/07/HEJ-TO-SAM-JA-ILUSTRIRANO-PDF3.pdf viewer_width=600px viewer_height=700px fullscreen=true download=true print=true]