65-godišnja francuska manakenka i model Yasmina Rossi otkriva svoje tajne mladolikosti, uključujući i listu najboljih napitaka koja sprječavaju starenje i koje pije svakog jutra na prazan želudac.

atma.hr – 78
Yasmina Rossi je francuski model zadivljujuće ljepote i izgleda izuzetno dobro: ima 65 godine, a izgleda upola mlađe.

Njen život i karijera su inspiracija za mnoge žene širom svijeta jer razbija stereotipe i pokazuje da ne morate biti mladi da biste bili lijepi i fit.

Ovaj francuski model otkriva neke od svojih tajni mladolikosti, uključujući i listu najboljih napitaka koji sprečavaju starenje, ubrzavaju metabolizam i održavaju kožu i tijelo mladima.

  1. Voda.

2. Joga. Čučnjavi. Šetnja uz more.

3. Ne pušenju i alkoholu, prerađenoj hrani, gaziranim pićima, lijekovima.

4. Svježa, organska hrana koju sama kuha. Ne jede meso. Avokado svaki dan.

5. Sunce, more… Živjeti vlastitim tempom.

6. Arganovo ulje i esencijalno ulje ruže za kožu i kosu su za nju najbolji izbor, zatim kokosovo i hemp ulje. Samo koristi prirodnu i organsku kozmetiku. Ne boji kosu, skromno se šminka.

Imajte na umu sljedeće napitke koji sprečavaju starenje i zapamtite da ih uvijek pijete na prazan želudac!

atma.hr – 39

Topla voda sa sokom od limete (limuna)

Ovaj napitak može vam pomoći ako je vaš cilj izgubiti na težini, jer sok limete (može i limun) ima diuretska i pročišćavajuća svojstva, te je stoga idealan protiv nadutosti i za uklanjanje toksina iz vašeg tijela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Stormy Self-portrait in Mojave Desert California

Objavu dijeli @ yazemeenah

Limeta pomaže vašoj jetri da proizvede više žuči, što pomaže probavi: sok pomaže vašem tijelu da regulira pH vrijednost u vašem probavnom sistemu i miješanje s toplom vodom čini ga idealnim pićem za pomoć pri blagim probavnim problemima kao što su plinovi i nadutost.

Topla voda i sok od limete također pomažu u stimulaciji vašeg imuniteta i alkaliziranju vašeg tijela.

atma.hr – 75
Jabučni ocat

Neke studije ukazuju da jabučni ocat može pomoći kod nekoliko bolesti, od gljivičnih infekcija do dijabetesa. Iako je potrebno više istraživanja o tome, znamo da će ova tekućina pomoći u borbi protiv neugodnog zadaha (halitoze), refluksa kiseline i probavnih smetnji.

Također može pomoći kod štucanja, utječe na to da vam koža i kosa sjaje, smanjuje razinu glukoze, kolesterola i krvni tlak, a također pomaže i u gubljenju težine.

atma.hr – 78
Čaj od đumbira

Čaj od đumbira je vaš najbolji izbor da izgubite težinu, jer je moćan diuretik i termogena je supstanca.

Također ubrzava metabolizam i čini da vaše tijelo koristi više energije.

Ovaj napitak će vam također pomoći da izgubite težinu i riješite probleme s probavom, plus pomaže u borbi protiv refluksa kiseline i nadutosti zbog plinova.

stil.kurir / ATMA

Naslovna fotografija: screenshot You Tube

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ZENSKO TIJELO ZENSKA MUDROST