Zdravlje se uči, kao što se uči pisanje ili čitanje. To znanje otkrivaš u sebi tek kad počneš istraživati impulse svog skrivenog bića. Ono stoji u bašti tvog srca, titra bešumnom frekvencijom koja je usklađena s frekvencijom intuicije i frekvencijom naše majke Zemlje. I da bi ušao u taj neprekidni proces učenja, u otkrivanje znanja koje je stalno prisutno u tebi, potrebno je prvo da se očistiš od utjecaja vanjskih senzacija koje te vuku u imaginarnu udobnost matriksa. Tek tad, ne prije, moći ćeš se baviti unutrašnjim poslovima..

atma.hr – 39

Postojanje je beskonačno, svaka tvoja stanica ima znanje o toj beskonačnosti, a to znanje je također beskonačno. Misaoni putevi koji te zaglavljuju u konačnost, zaustavljaju stalni protok životnog fluida i tvoj život postaje ograničen okvirima tog slijepog kolosjeka. Tako nastaje bolest – u ograničavanju i odvajanju od samog sebe. Prepustiš li se navikama koje ti podstiče okolina i koje te zaustavljaju u statičnost, stvaraš uvjete za nastanak bolesti. I ako se ne možeš oduprijeti, ako ne počneš nešto mijenjati, toneš sve dublje. Navike preuzimaju kontrolu i počnu upravljati tobom, tvoj ego i sujet rastu, empatija nestaje. Ali često se desi da iako si spreman za promjene, ti ne možeš otkriti koja je to navika koja je blokirala tijek tvog zdravlja.

atma.hr – 45

Detox uma

Sigurno ti se bar jednom u životu desilo da izgovoriš ili pomisliš „kud ne poslušah sebe…”. Dakle, čuo si svoju intuiciju, ali je nisi poslušao. Fototerapija je metoda pomoću koje se za nepune dvije minute možeš uvjeriti koliko je tvoja intuicija moćan prirodni dar koji je većina nas zaboravila koristiti.

Istražujući godinama, sa više stotina osoba različitog godišta, spola, zanimanja, koristio sam metodu fototerapije i ona je svakom od njih nepogrešivo ukazala na ono što ih koči u razvoju. Jednostavnost funkcioniranja ove metode omogućila je svima koji su je koristili, promjenu koja im je najpotrebnija.

Kako donijeti odluku? Kako napraviti pravi izbor? Kako riješiti problem? Kako se osloboditi navike koja ti smeta?

Oslanjanjem na intuiciju, ideš ka rješenju direktno, bez analize i dileme, jer intuicija je neposredno shvaćanje istine. Ukoliko već nisi došao do odgovora, fototerapija iz tebe izvlači istinu na površinu i pokreće te u akciju.

Sretno.

PJ Vujovic – alternativac

https://www.pjphototherapy.com/

78 ISCJELITELJSKE RUKE

ISCJELITELJSKE RUKE

Sve o liječenju kroz ljudsko energetsko polje

Jasnoćom fizičarke i strašću nadarene iscjeliteljice s dvadesetgodišnjim profesionalnim iskustvom, koje je radila s 10 000 pacijenata i učenika, Barbara Brennan daje prvu dubinsku studiju ljudskoga energetskoga polja svima koji teže sreći, zdravlju i svom punom potencijalu.

Naša fizička tijela postoje unutar šireg “tijela”, ljudskoga energetskoga polja ili aure, medija kroz koji stvaramo naše iskustvo stvarnosti, uključujući zdravlje i bolest. Upravo to energetsko polje daje nam snagu da se i sami izliječimo. To energetsko tijelo – tek nedavno potvrđeno od strane znanstvenika, ali dugo znano iscjeliteljima i misticima – početna je točka svih bolesti. Knjiga “Iscjeliteljske ruke” vaš je vodič u novu cjelovitost.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here