Zdravlje se uči, kao što se uči pisanje ili čitanje. To znanje otkrivaš u sebi tek kad počneš istraživati impulse svog skrivenog bića. Ono stoji u bašti tvog srca, titra bešumnom frekvencijom koja je usklađena s frekvencijom intuicije i frekvencijom naše majke Zemlje. I da bi ušao u taj neprekidni proces učenja, u otkrivanje znanja koje je stalno prisutno u tebi, potrebno je prvo da se očistiš od utjecaja vanjskih senzacija koje te vuku u imaginarnu udobnost matriksa. Tek tad, ne prije, moći ćeš se baviti unutrašnjim poslovima..

atma.hr – 39

Postojanje je beskonačno, svaka tvoja stanica ima znanje o toj beskonačnosti, a to znanje je također beskonačno. Misaoni putevi koji te zaglavljuju u konačnost, zaustavljaju stalni protok životnog fluida i tvoj život postaje ograničen okvirima tog slijepog kolosjeka. Tako nastaje bolest – u ograničavanju i odvajanju od samog sebe. Prepustiš li se navikama koje ti podstiče okolina i koje te zaustavljaju u statičnost, stvaraš uvjete za nastanak bolesti. I ako se ne možeš oduprijeti, ako ne počneš nešto mijenjati, toneš sve dublje. Navike preuzimaju kontrolu i počnu upravljati tobom, tvoj ego i sujet rastu, empatija nestaje. Ali često se desi da iako si spreman za promjene, ti ne možeš otkriti koja je to navika koja je blokirala tijek tvog zdravlja.

pjphototherapy 2 1


Widget not in any sidebars

Detox uma

Sigurno ti se bar jednom u životu desilo da izgovoriš ili pomisliš „kud ne poslušah sebe…”. Dakle, čuo si svoju intuiciju, ali je nisi poslušao. Fototerapija je metoda pomoću koje se za nepune dvije minute možeš uvjeriti koliko je tvoja intuicija moćan prirodni dar koji je većina nas zaboravila koristiti.

Istražujući godinama, sa više stotina osoba različitog godišta, spola, zanimanja, koristio sam metodu fototerapije i ona je svakom od njih nepogrešivo ukazala na ono što ih koči u razvoju. Jednostavnost funkcioniranja ove metode omogućila je svima koji su je koristili, promjenu koja im je najpotrebnija.

Kako donijeti odluku? Kako napraviti pravi izbor? Kako riješiti problem? Kako se osloboditi navike koja ti smeta?

Oslanjanjem na intuiciju, ideš ka rješenju direktno, bez analize i dileme, jer intuicija je neposredno shvaćanje istine. Ukoliko već nisi došao do odgovora, fototerapija iz tebe izvlači istinu na površinu i pokreće te u akciju.

Sretno.

PJ Vujovic – alternativac

https://www.pjphototherapy.com/

78 IZLIJEČI SEBE

IZLIJEČI SEBE

izlijeci sebe 1

Učenja dr. Bacha o uzrocima bolesti i cvjetnim esencijama

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu. Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta.

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja.

Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.