Artwork by Daniel B. Holeman

Kada živimo autentično sve nam je osigurano i sinkronicitetom dolazi u naš život, samo trebamo imati “živu vjeru” u našu Bogom danu moć. Vjerujući u svoj talent i živeći to za što smo rođeni, mi sami sebe ispunjavamo energijom Ljubavi, a koja je zapravo sveprisutna oko nas. Živimo u čarobnom svijetu jer smo zapravo uronjeni u ocean beskrajne Ljubavi i sve dok ne odbacimo sve vezanosti za stara uvjerenja mi sami sebi ne dozvoljavamo uživati u stvarnosti koja nam je namijenjena. Zato je potrebno da znamo da smo uvijek voljeni i vođeni tako da svaki strah od neuspjeha, nedostatka, bolesti ili bilo kakve nemogućnosti ne smije postojati u viziji koja nas je počela voditi. Živeći autentično mi smo uvijek najviše vibracije i bilo kakvo “zlo” ne može opstati u toj energiji.

atma.hr – 52
Svakom od nas treba kroz život biti cilj iscijeliti sve svoje rane odrastanja i traume iz prošlih života kako bi u ovom zemaljskom životu naučili voljeti sebe i kako bi ostvarili prijeko potreban unutarnji Mir. Ako treba, trebamo si biti i jedina potpora jer jednom kada podignemo svoju svijest na višu razinu i počnemo misliti srcem sve naše vezanosti nestaju ako smo spremni otpustiti sve blokirane emocije u našem tijelu. Zato svatko sam sebe spašava i sam diže svoju svijest na višu razinu.

Znamo da bez svih problema i patnji koje smo proživjeli ne bi bili osoba koja smo sada i zato osjećamo posebnu radost zbog sebe samih. Bilo koji izazov, koji nam se sada pojavi u životu, mi ga s lakoćom  transmutiramo u Ljubav, Radost, Mir i Obilje. Razumijemo da je cijela ljudska civilizacija bila tisućama godina pod tiranijom Tame. Međutim, to vrijeme je prošlo. Svjetlost je pobijedila.

Otkako smo budni znamo da nam je svrha života živjeti i djelovati iz ljubavi jer to je naša prava priroda. Mi smo sinovi i kćeri Stvoritelja i Božanska Iskra tinja u nama. Mi smo kanal Božanskog djelovanja. Kada živimo iz srca nije važno koju aktivnost obavljamo, važno je da je radimo s Ljubavlju.

Mnogi još uvijek nisu spoznali svoju veličanstvenost, međutim, sada je vrijeme da svatko od nas isijava svoj unutarnji Mir, Ljubav i Svjetlost jer smo zbog toga rođeni. Taj naš Mir bit će naš doprinos ovom svijetu i Majci Gaji koja je kao i mi u procesu Uzašašća. Stoga jednom zauvijek prestanimo živjeti u ulozi “žrtve” odnosno pod utjecajem nečega što se dogodilo u prošlim životima ili u prošlosti kada smo bili mali i bespomoćni. Sada je vrijeme da spoznamo vlastitu moć kako bi odbacili svaki osjećaj koji ne služi našem najvećem dobru.

U ovom SADA mi biramo kako se želimo osjećati. Biramo tko smo. Potrebno je spoznati koja nam je uloga i moć dana rođenjem. Zato da bi mogli djelovati kao cjelovito biće Ljubavi i Svjetlosti nužno je iscijeliti sve aspekte naše duše i ostvariti harmoniju svih svojih tijela. Potrebno je otpustiti svaku vezanost koja nas drži u prošlosti kako bi energija Ljubavi prožela cijelo naše biće, a to možemo samo u sadašnjem trenutku.

atma.hr – 52
U trenutku  SADA Božanska energija prolazi našim tijelom i čini nas živima. Bilo koja vezanost blokira slobodan protok Božanske Ljubavi i energije kroz naše tijelo jer nas čini ovisnima o nekom ili nečem. Time mi sami sebe sabotiramo jer ne razumijemo da smo nevjerojatno moćni i da smo uvijek direktno vezani na Izvor.  Stoga nam ni ne treba posrednik da nas povezuje sa Stvoriteljem, a ne treba nam ni nitko da živimo sretno i “punim plućima”.

Kada živimo autentično sve nam je osigurano i sinkronicitetom dolazi u naš život, samo trebamo imati “živu vjeru” u našu Bogom danu moć. Vjerujući u svoj talent i živeći to za što smo rođeni, mi sami sebe ispunjavamo energijom Ljubavi, a koja je zapravo sveprisutna oko nas. Živimo u čarobnom svijetu jer smo zapravo uronjeni u ocean beskrajne Ljubavi i sve dok ne odbacimo sve vezanosti za stara uvjerenja mi sami sebi ne dozvoljavamo uživati u stvarnosti koja nam je namijenjena.

Zato je potrebno da znamo da smo uvijek voljeni i vođeni tako da svaki strah od neuspjeha, nedostatka, bolesti ili bilo kakve nemogućnosti ne smije postojati u viziji koja nas je počela voditi. Živeći autentično mi smo uvijek najviše vibracije i bilo kakvo “zlo” ne može opstati u toj energiji.

Zato sada, kada smo još u procesu “čišćenja”, nama život iznova “uprizori” takvu situaciju koju ćemo osobno proživjeti, a u kojoj ćemo imati priliku otpustiti “stara” uvjerenja koja nam više ne služe.  Proživljavajući više puta gotovo iste situacije u kojima smo bili vezani za roditelje, partnera, djecu ili nešto drugo, mi radimo na sebi i svakim smo danom bliže stanju potpune harmonije u kojoj smo jednaki viziji koju Majka/Otac Bog Stvoritelj ima za nas.

Rastemo u svojim očima pa tako jedna po jedna vezanost nestaje iz našeg života i svakim se danom osjećamo sve sretnije i ispunjenije. Za tu unutarnju sreću i Mir ne treba nam nitko van nas samih. Ne treba nam partner ili bilo tko od prijatelja da bude uzrok naše sreće. Sretni smo zbog samog dara života i mogućnosti da uživamo u boravku na prekrasnom Planetu.

atma.hr – 52
S obzirom na to da smo spoznali tko smo, radom na sebi, s vremenom postajemo potpuno sretna, slobodna i jaka individua koja je u svom tijelu ostvarila harmoniju muške i ženske energije i sada svakim danom uvećava svoju ljubav u srcu, dijeleći je sa svima u svojoj sredini kao i cijelom svijetu.

Ljubav je jedina koja se dijeljenjem umnožava te je stoga to najveća vrijednost koju za života možemo steći i podijeliti sa svima. Što više ljubavi imamo to je naša moć kao Božanskog bića veća jer mi samim svojim bivanjem, prisustvom poništavamo negativu više tisuća pa i milijuna ljudi.

Mir koji tada isijavamo naša je ulaznica u svijet Zlatnog doba, svijet beskonačnih mogućnosti.

S obzirom na to da je cijeli svijet sada u procesu transformacije svakim je danom sve više budnih, tako da svaki novo probuđeni ubrzava ostvarenje Zlatnog doba koje se neminovno ostvaruje i koje je spremno za sve nas. Procesom Uzašašća mi ne počinjemo život na nekom drugom mjestu, nego živimo u višoj vibraciji tako da je ključno da svatko sam odradi sve potrebno kako bi sam sebi osigurao ulazak u Zlatno doba. Svima nam je cilj da se riješimo dualnosti i svih limitirajućih uvjeta u kojima smo ranije pristali živjeli.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

Zaista vjerujem da si svatko želi savršeno zdravlje, mladenački izgled, Obilje svega, Mir, Sreću i Radost na svakom koraku. Upravo zato i znam da je sve to vrijedno da se svi mi potrudimo i razvijemo u sebi potrebnu Ljubav kako bi kao NOVI ljudi uživali život iz bajke. To nisu puki snovi. To su vizije koje svim svojim srcem kreiram godinama.

Želite li i vi sebi, svojoj djeci i svim budućim generacijama ovakvu stvarnost, promijenite se, budite bića Ljubavi i Svjetlosti  i djelujte SADA! U duši vi to i jeste samo ste sami sebe do sada blokirali usvojenim obrascima ponašanja i “programiranjem” kroz sistem odgoja i obrazovanja. SADA se sve mijenja. Svi mi budni izborili smo se za Novi svijet zajedništva u kojem nas vodi naša duša, a ne više naš ego um. Ostvareno je!

O mom iskustvu buđenja i spoznajama koje sam dobila čitajte u knjigama na: https://www.ljiljanaposavec.com/knjige/

Ljiljana Posavec