Designed by Freepik

Dosta mi se ljudi u zadnje vrijeme žali kako se stalno ustaju umorni te da im se tijekom dana više puta prispava i samo bi ležali. Ovdje ću pojasniti 5 mogućih uzroka ovakvih stanja.

atma.hr – 52
1. Uzrok konstantnog umora može biti u nekoj od FIZIČKIH BOLESTI, poput bolesne štitnjače, srca, oslabljenih bubrega, itd… Zato treba prvo provjeriti svoje fizičko stanje odlaskom kod doktora ili kod iscjelitelja, ovisno o tome što više preferirate.

Kad ste eliminirali prvi uzrok, tj. ako su pretrage pokazale da nemate nijednu od spomenutih ili nekih drugih bolesti koje ovdje nismo naveli, onda se tek možete okrenuti ka traženju drugih uzroka vašoj stalnoj pospanosti i umoru.

2. Uzrok je POSTOJANJE ENTITETA nakačenih na vašu auru. Oni iscrpljuju maksimalno i ako osoba više godina ima takva nakačenja, onda postepeno sve više malaksava, a osim fizičkog umora, počne se paralelno javljati depresija i letargija odnosno prepuštenost životnim događajima bez ikakve želje i volje da se borimo i isplivamo iz lošeg stanja u kome smo se našli. Pri tom mislimo ne samo na zdravstveno loše stanje, nego i financijsko, ljubavno, itd…

Oslobađanje od entiteta je logično slijedeći korak koji se mora poduzeti. Pošto se oni hrane negativnom energijom, njima je cilj da vas što duže zadrže u takvom stanju jer time sebi osiguravaju konstantan izvor hrane. Rezultat njihovog djelovanja je smanjenje naše vitalne životne energije.

3. Uzrok je postojanje osoba u vašoj najužoj obitelji ili na radnom mjestu koji vrše ulogu ENERGETSKOG VAMPIRA. To su osobe koje češće nesvjesno, a manji postotak ih je koji to svjesno rade, crpe konstantno energiju iz vas, na različite načine. To znaju biti naši roditelji, djeca, bračni partner, šef ili kolegica/kolega na poslu. Oni uvijek stvaraju nekakve male drame u našem svakodnevnom životu ili se svađajući s nama ili nam istresajući svoje probleme i time nas vežu za sebe. Izlaz je da te osobe suočite s tim što rade, a ako to nije moguće, da se privremeno ili trajno fizički odvojite od njih. Svjesnost o tome da su te osobe u našem životu energetski vampiri je u biti najbolja brana ka našem daljnjem iscrpljivanju i konstantnom umoru jer tada ćete znati poduzeti i ostale korake neophodne da ih se za svagda riješite.

atma.hr – 52
4. Uzrok je nedostatak vitalne životne energije uslijed pojave koja se rjeđe događa, ali je određeni postotak ljudi, ipak, doživljava. To su slučajevi kada duša pri rođenju u ljudskom tijelu POVUČE PREMALO VITALNE ŽIVOTNE SILE od Doma i tokom prvih 20-tak ili 30-tak godina je troši, da bi potom počela stagnirati i osjeća se sve umornije i sve lošije. Da bi nam bilo jasno o čemu se radi, mora se pojasniti da duša kao cjelina nikada ne ide u punom kapacitetu u jednu inkarnaciju, već se dijeli u više dijelova i svaki od njih povuče onoliko vitalne životne sile koliko procjeni da će trebati u toj inkarnaciji.

Jedini postupak u ovom slučaju je povezivanje osobe odnosno njene duše s njenim “centralnim” dijelom koji je ostao Doma i povlačenje dodatne životne sile u dušu odnosno tijelo u kome je duša “nastanjena.” Iz iskustva znamo da nakon što se obavi ovakva vrsta ponovnog povezivanja, osobe steknu puno više energije, entuzijazma, snage i želje da se izbore sa vlastitim životnim problemima.

Za iscjelitelja je to također nadahnjujuće iskustvo jer je u prilici promatrati potpunu transformaciju osobe i to za vrlo kratko vrijeme što je, ipak, najveća nagrada, pošto se ovim procesom još jedna duša vratila na Stazu njene životne svrhe. Naime, kad bi svatko od nas izvršavao svoju svrhu, život na planeti bi se iz temelja promijenio u samo jednom danu. Imali bismo tako željeni “raj na Zemlji” i zato je toliko važno da svako od nas čini ono zbog čega je došao na planetu.

5. Uzrok su GLOBALNE KOZMIČKE PROMJENE čiji je planeta Zemlja integralni dio. O ovoj temi smo više puta pisali na Utočištu, pa ćemo samo ukratko ponoviti. Umor i pospanost se javlja kao reakcija tijela i psihe na ogromne prilive pozitivnih kozmičkih plazma energija koje se već neko vrijeme snažno spuštaju na planetu. Niti jedan čovjek, životinja ni biljka na planeti nisu izostavljeni, tako da ove, u biti, iscjeljujuće energije, iznose na površinu sve što se u nama sada treba iscijeliti – od fizičkog tijela, preko psihičkih do emocionalnih teškoća.

atma.hr – 52
Kad tijelo prima tako velike količine energije, a to se više događa onima koji su općenito,(svjesno ii nesvjesno) otvoreni za primanje energija, tada je potrebno neko vrijeme da i tijelo i psiha apsorbiraju te energije, a to je najlakše tokom sna. Osjećaj umora ujutro se javlja zato što naše tijelo još uvijek nije uravnotežilo te energije u sebi. Izlaz je u meditaciji tokom koje tražimo od naših vodiča da nam pomognu izboriti se s ovom pojavom ili u energetskim tretmanima koji pomažu da se tijelo lakše i brže adaptira na nove uslove, odnosno na proces čišćenja koji se u njemu odvija. Dakle, ili to odradite sami, ili potražite iskusnog iscjelitelja.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio od koristi, u slučaju da i vi patite od stalnog umora i pospanosti, ili znate nekog u vašoj okolini koji ima ovakvu vrstu problema.

Autor: Jasna Luminus

Izvor: Utočište