Foto: spirtualposts.com

Golub vam je donio divno pismo iz budućnosti! Odaberite jednog goluba i saznajte što će se dogoditi u sljedeća 3 dana. To će se ostvariti ako vjerujete i strpljivo čekate. Uvjeravamo vas, poruka će biti pozitivna.

Uvijek govori dobro o drugima…
Pogledajte golubove, zatvorite oči i odaberite intuitivno.

Golub 1: Obilje

Vi ste sretna i dovoljno snažna osoba. Ponekad ćete se suočiti s poteškoćama, ali to će vas učiniti jačom osobom. Ne dopustite da netko utječe na vas i uništi vaše planove.

Uostalom, imate snagu unutar sebe, što će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, piše Spirtual posts. Volite život i uživajte u svakom trenutku. Vjerujte u sebe i dobre stvari će doći u vaš život.

Golub 2: Snaga

Vaša snaga je u vašoj čistoj ljubavi. Vi ste osjetljiva i komunikativna osoba. Ove osobine će vam pomoći mnogo više nego što ste očekivali na početku. Budite samouvjereni i dobit ćete ono što zaslužujete. Nemojte odustati.

Sve će se dogoditi u svoje vrijeme. Nemojte izgubiti nadu, nemojte se prestati boriti za svoje snove. Svemir je spreman dati vam ono što ste tražili.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Golub 3: Nada

Po prirodi, vi ste vrlo ljubazni i velikodušni. Uvijek radite puno toga za druge i spremni ste pomoći svima koji trebaju pomoć.

Sada je vrijeme da dobijete nagradu za svoj trud.

Dobre stvari i događaji dolaze u vaš život.

Ali za to morate dopustiti Svemiru da vas vodi.

Otvorite ruke i osjetite se dostojnima ljubavi, uspjeha i sreće. Bit ćete nagrađeni!

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Uvijek govori dobro o drugima…
2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.