Background vector created by rawpixel.com - www.freepik.com

Odaberite srce s kojim najviše rezonirate! Ono vam otkriva što vas čeka na ljubavnom planu u listopadu/oktobru!

atma.hr – 78
1#

Vrlo je moguće da ste se u prethodnom periodu razočarali u ljubav i da sumnjate da ćete ikada više biti sretni kada je ljubav u pitanju. Međutim, iako ste razočarani, vi čeznete za tim da imate nekoga s kim ćete dijeliti najljepše, ali i najtužnije trenutke.

Ako ste izabrali ovu sliku, to je jasan dokaz da će vam se želja ispuniti.

Zadnji tjedan listopada/oktobra donosi novu ljubav koja će trajati. Vaš odnos će prvo biti čisto prijateljski, ali će se vremenom između vas stvoriti kemija.

atma.hr – 752#

Vama će naredni period donijeti brojna događanja na planu ljubavi, kako pozitivna tako i negativna. Iako vi trenutno nemate previše problema na planu vaše veze, to će se ipak nažalost uskoro promijeniti.

Početkom listopada/oktobra vas očekuju ljubavni problemi koje će vam stvoriti treća osoba, a vama će biti potrebno mnogo vremena da sve te probleme riješite.

Polovinom mjeseca čeka vas lijepo ljubavno iznenađenje, a tako će ostati sve do kraja godine. Pred sam kraj godine očekuje vas i ostvarenje jednog vašeg ljubavnog sna.

atma.hr – 78
3#

Već neko vrijeme postoje ozbiljni problemi na planu vaše veze, ali će ti problemi uskoro postati prošlost. Vas ubrzo očekuje jedan važan događaj tijekom kojeg će se dokazati da je vaša veza i ljubav između vas i vaše voljene osobe jača od svega.

Tijekom mjeseca listopada/oktobra nikakvih ljubavnih problema nećete imati, vaša veza će jednostavno napredovati iz dana u dan, a krajem mjeseca vas očekuje nešto divno, moguća je i ponuda vaše voljene osobe za brak.

Vrlo lijep period vas očekuje u periodu do kraja godine, vama će u ljubavi cvjetati ruže.

ljubavna-adresa.com/atma

72 PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

Iscijelite emocionalne povrede prije nego postanu prevelike

Znamo da prehladu trebamo liječiti kako ne bi prerasla u nešto ozbiljnije, pobrinuti se odmah za sve ozljede, ubode, porezotine i modrice koje zadobijemo, ali često nismo svjesni da na jednak način mogu biti povrijeđene i naše emocije – što tada učiniti?

Ova vam knjiga daje praktične strategije za liječenje sedam uobičajenih psiholoških povreda koje doživljavamo u svakodnevnom životu: odbijanje, samoću, gubitak, krivnju, ruminaciju, neuspjeh i nisko samopoštovanje.

Knjiga također govori kako prepoznati emocionalne povrede i uvidjeti na koji nam način narušavaju kvalitetu odnosa i života, što učiniti da se oporavimo i krenemo dalje, te daje vježbe i savjete za pojedinačne emocionalne povrede za djecu i odrasle i prikaze konkretnih slučajeva iz prakse primjenjivih na vlastitu situaciju.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here