Pomrčine u naše živote unose dozu dramatičnosti. One ubrzavaju stvari i tjeraju nas da nešto promijenimo. Izbacuju nas iz zone udobnosti i sele s jedne razine zrelosti na drugu, a to ponekad nije ugodno. Općenito govoreći, ovu pomrčinu bi najviše mogli osjetiti Škorpioni, Bikovi, Lavovi i Vodenjaci, ali isto tako i sve osobe koje imaju osobne planete u prvoj dekadi ovih znakova.

atma.hr – 52
Kako biste opisali svoje misli i osjećaje u posljednjih nekoliko dana?

Ako osjećate pritisak, uznemireni ste, misli su vam nemirne i teško pronalazite fokus, ili jednostavno ne znate definirati svoje stanje, razlog može biti u energijama koje donosi Pomrčina Sunca.

U utorak, 25. listopada, na nebu iznad nas spajaju se Sunce i Mjesec na 2ᵒ Škorpiona. Ovo je pojava poznata kao Mladi Mjesec, međutim u blizini ovog mladog Mjeseca nalazi se Južni Mjesečev čvor, zbog čega govorimo o pomračenom Suncu, odnosno solarnoj eklipsi.

Solarna eklipsa je nebeski događaj, u kojem Mjesec prolazi između Sunca i Zemlje. Mjesec time lišava Zemlju jednog dijela Sunčeve svjetlosti pa Sunce sa Zemlje ne možemo vidjeti u cijelosti.

Sunce je izvor života. Ono je naša svijest. A Škorpion je znak smrti, ogromnih strasti, agresivnosti i najvećih transformacija.

Kad govorimo o pomračenom Suncu, onda govorimo o pomračenoj svijesti. O “smrti” nekog dijela našeg života. O transformaciji, koja će se sudbinski dogoditi.

atma.hr – 52
Pomrčine u naše živote unose dozu dramatičnosti. One ubrzavaju stvari i tjeraju nas da nešto promijenimo. Izbacuju nas iz zone udobnosti i sele s jedne razine zrelosti na drugu, a to ponekad nije ugodno.

Pomrčinu Sunca u znaku Škorpiona, teško da nećete osjetiti – netko će je osjetiti više, netko manje, a sve ovisno o položaju koji će zauzeti u vašem u natalnom horoskopu.

Općenito govoreći, najviše bi je mogli osjetiti Škorpioni, Bikovi, Lavovi i Vodenjaci, ali isto tako i sve osobe koje imaju osobne planete u prvoj dekadi ovih znakova.

Sanja Vicić, energetski iscjelitelj i astrolog
www.infinitely.hr

banner za knjige nulta frekvencija