Ova knjiga predstavlja zbirku radova dr. Edwarda Bacha – kreatora sustava prirodnog liječenja cvjetnim esencijama. Po prvi put su svi tekstovi dr. Bacha objedinjeni u jednu knjigu – i prevedeni na hrvatski jezik! Knjiga sadrži njegove rane radove, kao i njegovo posljednje i najznačajnije djelo, Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije.

atma.hr – 39

Primjenom 38 različitih esencija moguće je tretirati sva ljudska stanja ili emocije, a taj je sustav potpuno bezopasan i jednostavan te dostupan svima na korištenje.

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu.

Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta. Knjigu treba čitati polako i smireno, riječ po riječ, pa ćete u njoj možda prepoznati one riječi koje su vam baš danas potrebne da biste našli rješenje ili utjehu za svoje probleme i muke.

atma.hr – 39

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja.

Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

IZLIJEČI SEBE – Učenja dr. Bacha o uzrocima bolesti i cvjetnim esencijama

Ova knjiga predstavlja zbirku radova dr. Edwarda Bacha – kreatora sustava prirodnog liječenja cvjetnim esencijama.

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo.

Pripremila i uredila dr.sc. Ana Šafran.

224 stranice, format: 14×20

Cijena: 110 kn 99 kn – Kupi ovdje
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here