Bilo bi lijepo da kažem da sam ja život! Da! Ja sam ta snaga koja sve pokreće. Ja sam bivanje. Ja mogu biti ljubav, ali mogu biti i strah. Mogu biti mržnja, ali mogu biti i oproštaj. Mogu biti što god poželim u dualnosti. Ali Ja je izvorno, Ja je netaknuto i priroda bivanja je da Ja jesam. Uvijek sam ja bio Ja, ja kao centar, ja kao tvorac, ja kao sve što se može zamisliti.

Ovo vrijedi i za vas! Pročitajte gornji odlomak ponovo, sada kao da se potpuno odnosi na vas, kao da ste ga vi napisali i sada ga izgovarate samima sebi. Jeste li

Zašto onda bježimo od tog Ja? Zašto tako često negiramo ono što jesmo? Kada će doći trenutak da prihvatimo sebe? Jer tek tada ćemo biti cjeloviti i shvatit ćemo da ništa nije vani, ništa nije podijeljeno i sve je tu. Reći ćemo: Sve je u meni, sve sam to ja… jer Ja jesam.

Hajde da za promjenu svatko od nas vidi koliko je moćan kao biće! Prvo neka svatko pogleda u sebe i vidi svoj strah, i neka uvidi koliko je taj strah moćan. Je li doista toliko moćan? Tko mu je dao život i moć? Tko ako ne mi? I tko je dao život toj mržnji ako ne mi? I brizi? Tuzi? Nezadovoljstvu? Depresiji?

Isto ovo pitanje si postavimo za ljubav – tko je dao život toj ljubavi ako ne mi? A radosti? Miru? Kreativnosti?

Eto, toliko smo moćni! Samo što nismo toga potpuno svjesni. Kada postanemo svjesni onda ćemo i sasvim svjesno izabirati što želimo, a što ne, čemu ćemo davati moć, a čemu ne, čemu ćemo dati život, a što ćemo ostaviti da umre. Mi smo vrlo sposobna bića i puni smo kreativnosti, no gdje to usmjeravamo i na koji način, to su pitanja koja si trebamo svi pojedinačno postaviti i iskreno odgovoriti na njih.

Sasho Martinovski

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)