Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminira se natečenost, podbuhlost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci, rješava se problem “drugog podbradka”. Odvojite desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju!

atma.hr – 78
Japanska pomlađujuća masaža lica Zogan, koja u prijevodu označava “Stvaranje lica” i ima drevne japanske korijene, a nama ju je predstavila (i privukla pozornost milijuna diljem svijeta) popularna japanska stilistica i ekspert za ljepotu – Jukuko Tanaka.

Zogan masaža

U posljednjih nekoliko godina za Zogan masažu zanimanje žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna za provođenje, lako se nauči i dostupna je svima, a oduzima samo 5-7 minuta dnevno, prenosi portal uspesnazena.com.

U vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primjetno pomlađivanje lica!

Jukuko Tanaka, masaža lica

Jukuko Tanaka jamči da već nakon dva tjedna svakodnevne masaže možete primijetiti prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminira se natečenost, podbuhlost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci, rješava se problem “drugog podbradka”.

Tako jak učinak postiže se zbog masiranja određenih “magičnih točaka ljepote”.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljšava prokrvljenost tkiva i oslobađa ga od suvišne tekućine.

atma.hr – 52
2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvaća tehniku ​​ručne terapije, opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne žile lica, jača i revitalizira ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno), omogućit će da značajno pomladite kožu lica, eliminirate sitne i značajno smanjite duboke bore. Riješit ćete se natečenosti, podočnjaka i drugog podbradka.

Zogan masažu treba obavljati uz uporabu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i “zlatno ulje”. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da se s lakoćom upija u kožu.

Ostavlja poseban osjećaj glatkoće, a vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica.

Kontraindikacije za obavljanje masaže su bolesti limfnog sustava i bolesti kože lica.

zdrava jetra

Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu – bolje da se suzdržite od masaže, jer prije svega utječe na limfni sustav, aktivirajući ga.

Ovaj video će vam pokazati kako pravilno raditi Zogan masažu.

Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte na zaslon svog računala i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite!

Odvojite desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju!

Izvor: uspesnazena.com