Foto: pixabay.com

Jedan od značajnijih astroloških aspekata u ožujku/martu svakako je poravnanje Jupitera i Kirona u Ovnu. Pošto se Jupiter i Kiron okupljaju samo jednom u 12 godina, ovu pozitivnu energiju treba iskoristiti. Ovo je divna prilika da pozdravimo obnavljanje i zacjeljivanje u svim područjima našeg života i da se sjetimo da čak i ona negativna iskustva smo prošli sa svrhom. Otvorite svoje srce i um i znajte da se ljepota može pronaći čak i kada mislimo da je sve krenulo naopako.

atma.hr – 52
Ožujak/mart je jedan od najmoćnijih mjeseci 2023. godine zbog svih rijetkih poravnanja planeta koja će se odvijati. Ožujak/mart također otvara put za sezonu pomrčina koja počinje u travnju/aprilu.

Smatra se mjesecom transformacije, promjene i evolucije koja nas pogađa na razini duše. To je veliki trenutak čišćenja kada oslobađamo staro i pozdravljamo novo.

Jedan od značajnijih astroloških aspekata u ožujku/martu svakako je poravnanje Jupitera i Kirona u Ovnu.

Jupiter je planet ekspanzije i obilja, a Kiron je asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj. Kako se okupe prvi put za 12 godina, od 9. do 15.3. 2023. godine, moćan portal će biti otključan, pomažući da se isporuči pozitivna energija.

Vrijeme je da se oslobodimo emotivnih rana iz prošlosti. Neke stvari za koje smo mislili da ih se nikada nećemo osloboditi, istopit će se, otpasti, omekšat će se – suočit ćemo se s dubljim razumijevanjem, suosjećanjem i snagom.

Ti ožiljci i rane iz prošlosti služe nam sada kao iskustvo, podsjećaju nas da shvatimo punoću našeg potencijala.

Pošto se Jupiter i Kiron okupljaju samo jednom u 12 godina, ovu pozitivnu energiju treba iskoristiti, kako smatraju astrolozi. Otvorite svoje srce i um i znajte da se ljepota može pronaći čak i kada mislimo da je sve krenulo naopako.

atma.hr – 52
Vjerujte da se nada može roditi iz očaja. Čak i kroz negativnosti koje ste preživjeli, naći ćete put gdje je dobrota moguća.

Jupiter i Kiron koji se spajaju u vatrenom znaku Ovna, vode nas da shvatimo da su rane dio života. Energija Ovna je vatrena, neovisna, hrabra, poduzetnička i smjela. Prirodno je da se ovaj avanturistički duh susreće s ranama, greškama i teškoćama.

Ne možemo biti tužni ako ne znamo šta je prava radost. Ne možemo uspjeti ako ne griješimo. Kiron u Ovnu nas podsjeća da kroz naše rane i neugodna iskustva učimo, potiče nas da rastemo, sazrijevamo i zakoračimo u potpuniju verziju sebe.

Jupiter ima dar da širi što god dodirne. Poznat je kao planet obilja jer svojim prisustvom može uveličati stvari kojima je potrebna naša pažnja.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Jupiter nas tjera da se fokusiramo na širu sliku, umjesto da se zaglavimo u sitnicama. Dok Jupiter putuje kroz Ovna, on je uvećavao neke od naših snova i želja, uvećavao gdje nam je potrebno više hrabrosti i energije.

Možemo ukloniti dio krivnje, stida oko svih bolnih rana koje možda nosimo. Jupiter nam pomaže da vidimo svjetlo na kraju tunela i kako možemo maksimalno iskoristiti svoje mjesto.

Jupiter daje stvarima pozitivan obrat, stoga ostanite otvoreni za ovo ako prolazite kroz nešto izazovno.

Udruživanje Jupitera i Kirona u Ovnu je divna prilika da pozdravimo obnavljanje i zacjeljivanje u svim područjima našeg života i da se sjetimo da čak i ona negativna iskustva smo prošli sa svrhom. Sada smo tu. Sada smo dobro.

sensa.mondo