Uz otvoren snažni duhovno-energetski portal 11. studenog/novembra., iskoristite i ovaj sat u danu! 11:11 je vrijeme da pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića. Ovaj numerički fenomen ili anđeoski broj pojavljuje se da nas podsjeti na sinkronicitet između naše unutarnje svijesti i vanjskog svijeta.

atma.hr – 52
Je li vam se ikada dogodilo da želite provjeriti vrijeme na mobitelu, a tamo vas dočeka 11:11? Žurite na sastanak, a baš vam se u pravi trenutak pojavi tramvaj ili autobus broj 11.

Pogled vam skrene na registraciju automobila ispred vas, a ona sadrži brojeve 1111? Pokušavate naći tvrtku u koju idete na razgovor za posao, a ona se nalazi na kućnom broju 111?

Pojavljivanje i primjećivanje broja 1 u nizovima nije slučajno. Broj 1111 nazivaju anđeoskim brojem koji označava naše “duhovno buđenje”. Neki tvrde da taj fenomen počinjemo primjećivati kada se nalazimo na emotivnoj prekretnici, intuicija nam je izoštrenija, osjetljiviji smo na energiju oko sebe, pa i bolje zapažamo detalje.

Ispočetka nam se može činiti kao slučajnost da baš svuda vidimo nizove jedinica – na računima za vodu ili u omiljenom televizijskom showu – no oni su jasan znak novog početka.

Primjećivanje toga fenomena upućuje na to da se nalazimo na pragu velikih promjena, a stručnjaci savjetuju da je upravo to trenutak kada svoje misli treba okrenuti prema pozitivi kako bismo manifestirali dobre promjene u svojem životu.

Odlučnost, samouvjerenost, hrabrost i prodornost samo su neke od karakteristika koje se vežu uz broj 1. Ovaj nas broj, a pogotovo kada se pojavljuje u nizovima, potiče da razmislimo o novim mogućnostima, počecima i projektima te vizualiziramo pozitivni ishod.

atma.hr – 52
Ova pojava zakona privlačnosti pomaže nam ostati prisutnim i svjesni naših misli i osjećaja u ovo vrijeme kozmičke smjene na Zemlji.

Ona može poslužiti kao podsjetnik da postoji nešto ili netko veći od nas u kome možemo tražiti smjernice i mudrost kad god se osjećamo da nam je u životu teško, kad smo prestrašeni ili izgubljeni.

Taj trenutak je vrijeme kada primamo duboku duhovnu poruku od naših duhovnih vodiča, anđela ili višeg sebe.

Primjećivanje brojeva koji se ponavljaju, pogotovo 11:11, znači da se treba usredotočiti na postavljanje pozitivnih misli u tom trenutku, jer postoji veća vjerojatnost da će vas vaši anđeli nagraditi manifestacijom te namjere.

Drevni grčki filozof Pitagora je bio prvi koji je tvrdio da brojevi sadrže vibracijska svojstva. On je poučavao kako je cijeli univerzum matematički precizan.

Prema nekim interpretacijama majanskog kalendara, 21. prosinac 2012 u 11:11 bio je početak preokreta u svijesti, iz mračnog doba u zlatno doba (doba Vodenjaka).

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Mnogi iscjelitelji i duhovni vođe na Zemlji vjeruju da ovaj značajan skup brojeva predstavlja poruku velikih iscjelitelja da povratimo našu povezanost i usklađenost sa Zemljom; da povratimo ravnotežu.

U ovo doba promjene, možda nam svemir šalje pojave kao što je primjećivanje broja 11:11 kako bi nam poslužile kao podsjetnik da budemo prisutni i pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića.

Što više počnemo primjećivati takve slučajeve, više pozitivnih vibracija možemo poslati natrag u svemir. Puno sitnih pozitivnih afirmacija može napraviti veliku stvar.

“Ako želite pronaći tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije.” – Nikola Tesla