Postoji teorija kako je 11:11 vrijeme kad je potrebno zaželjeti želju. Primjećujete li često ovaj skup brojeva, možda na dnevnoj bazi? Ovaj numerički fenomen događa da nas podsjeti na sinkronicitet između naše unutarnje svijesti i vanjskog svijeta. To je podsjetnik da pošaljete namjeru u svemir!

atma.hr – 78
Ova pojava zakona privlačnosti pomaže nam ostati prisutnim i svjesni naših misli i osjećaja u ovo vrijeme kozmičke smjene na Zemlji.

Ona može poslužiti kao podsjetnik da postoji nešto ili netko veći od nas u kome možemo tražiti smjernice i mudrost kad god se osjećamo da nam je u životu teško, kad smo prestrašeni ili izgubljeni.

Taj trenutak je vrijeme kada primamo duboku duhovnu poruku od naših duhovnih vodiča, anđela ili višeg sebe.

Primjećivanje brojeva koji se ponavljaju, pogotovo 11:11, znači da se treba usredotočiti na postavljanje pozitivnih misli u tom trenutku, jer postoji veća vjerojatnost da će vas vaši anđeli nagraditi manifestacijom te namjere.

atma.hr – 75Drevni grčki filozof Pitagora je bio prvi koji je tvrdio da brojevi sadrže vibracijska svojstva. On je poučavao kako je cijeli univerzum matematički precizan.

Prema nekim interpretacijama majanskog kalendara, 21. prosinac 2012 u 11:11 bio je početak preokreta u svijesti, iz mračnog doba u zlatno doba (doba Vodenjaka)

Mnogi iscjelitelji i duhovni vođe na Zemlji vjeruju da ovaj značajan skup brojeva predstavlja poruku velikih iscjelitelja da povratimo našu povezanost i usklađenost sa Zemljom; da povratimo ravnotežu.

U ovo doba promjene, možda nam svemir šalje pojave kao što je primjećivanje broja 11:11 kako bi nam poslužile kao podsjetnik da budemo prisutni i pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića.

atma.hr – 78
Što više počnemo primjećivati takve slučajeve, više pozitivnih vibracija možemo poslati natrag u svemir. Puno sitnih pozitivnih afirmacija može napraviti veliku stvar.

“Ako želite pronaći tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije.” – Nikola Tesla

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here