U početku bijaše riječ, no što je riječ doli izgovorene misli?

Tako jednostavno je zapravo sve, zapisano već odavno kroz mnoge religije i zemlje.

Kakve su vam misli?

Um je nešto čime se ovladava, u vlastitu korist. Bilo bi divno za reći da svi vladamo njime, no tada bih slagala.

Puno nas živi u tamnici prošlih događaja, zarobljeno – bez pogleda na izlaz. Izlaz postoji, o daaaa, zaista.

Gdje se nalazi? Upravo u toj tamnici. Duboko skriven ispod paučine starih uvjerenja i stavova.

atma.hr – 52
Jeste li ih spremni odbaciti? Suočiti se sa samim sobom? Jeste li spremni biti uporni i svakodnevno vježbati? Skidajući tu paučinu malo po malo, dan po dan, kao da čistite neku ogromnu vilu.

Krenuli ste. Ako budete disciplinirani paučine jednog dana više neće biti, zar ne?

Um je potrebno trajno obnavljati, a sada recite. Jeste li spremni na nove misli i ideje? Na individualnu odgovornost koja pripada svakome od nas?

Jeste li spremni na promjenu?


Marina Knüsel,
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaOaza mira i ljubavi: Stvorite dobru energiju spavaćoj sobi!
Slijedeća objavaJednog dana, kada riješim sve probleme…
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.