Art: Adam Scott Miller

Kako bi se razvile, naše duše se reinkarniraju. Jednom duša (i zakon karme) donesu odluku da je duši potrebna (još jedna) inkarnacija, prvi korak je da se odluči kakav život joj je potreban. To uključuje podudaranje s roditeljima ili skupom roditelja.

atma.hr – 52
Godinama prije nego što se rodila moja kćer, sanjala sam da imam kćer. Došla je k meni, zagrlila me, rekla mi da sam njezina majka i da se zove Evelyn.

Taj san utisnuo mi se u pamćenje i u moje srce. Kad sam saznala da sam trudna, znala sam da nosim djevojčicu, a ona mi je već rekla svoje ime: Evelyn.

Kako bi se razvile, naše duše se reinkarniraju. Kada sam odrasla i kada sam naučila nešto o reinkarnaciji i o ugovorima duše, moje misli i uvjerenja su gravitirala toj ideji.

Za one od vas kojima nije bliska teorija reinkarnacije, pozivam vas da istražite ideju da se duša utjelovljuje u (različitom) tijelu u mnogim životima.

Moje je uvjerenje da kad jednom duša (i zakon karme) donesu odluku da je duši potrebna (još jedna) inkarnacija, prvi korak je da se odluči kakav život joj je potreban. To je uvjetovano onim lekcijama koje želi naučiti.

To uključuje podudaranje s roditeljima ili skupom roditelja. Taj proces doista ovisi o svrsi duše i želji za specifičnim lekcijama i načinu života.

atma.hr – 52
Na primjer, ako su dvije duše bile zajedno postavljene kao majka i kći, onda bi možda htjele ponovno proživjeti to iskustvo ili možda proživjeti obrnuto, tako da kći postaje majka u novom životu.

Ponekad se duša treba utjeloviti u određenom dijelu svijeta, a izbor će biti manje specifičan za pojedinog roditelja. Kao što su ljudi različiti, tako su i naše duše i ono što želimo stvoriti i doživjeti u našem životu.

Nakon što se spoji s potencijalnim roditeljem, duša stvara vezu s tom osobom i prisutna je u njenoj energiji, čekajući da se rodi u pravom trenutku. Kad intuitivno čitam klijentima, često vidim duše njihove nerođene djece kako ih čekaju.

Obično mogu reći je li dijete dječak ili djevojčica, a također može doći do osjećaja za ono što im je zajedničko iskustvo u ovom životu.

Kad čitam, ne mogu jamčiti da ću pokupiti informacije o potencijalnoj nerođenoj djeci, ali češće da nego ne, ja ih “vidim” ako su s vama i ako će se u budućnosti pridružiti vašoj obitelji.

Naravno, roditelji također imaju značajan utjecaj na to koja se duša pridružuje njihovoj obitelji kroz začeće. Naše dnevne misli, želje i namjere stvaraju znak za duše kojima odgovara ta energija. To se posebno odnosi na majku.

Prema čitanju Edgar Caycea, ženska dnevna aktivnost i unutarnje misli prije i tijekom ranog razdoblja trudnoće stvaraju polje poput magneta, privlačeći duše na područje određenih životnih prilika. Što se tiče obitelji s više od jednog djeteta, duše također sklapaju ugovor o životu s potencijalnim braćom i sestrama.

Energetsko polje i želja majke i duša koje se žele utjeloviti kombiniraju se kako bi donijeli odluku o tome tko će se prvi roditi. Volim zamisliti sebe i svoje sestre kako plutamo u eteru na “Drugoj strani” dok odlučujemo tko će se pojaviti prvi, a ja u svom dječjem sjaju i slavi prolazim i kažem: “Ja prvo, naravno!”

Radila sam čitanja za ljude koji su dijelili bezbroj prošlih života s istom skupinom duša – grupom duša – svi su se izmjenjivali kao braća i sestre, roditelji i djeca.

atma.hr – 52
Jedna stvar u koju sam sigurna nakon stotina tih čitanja jest … svakako izabiremo naše članove obitelji, mjesto na koje ćemo se utjeloviti i različite životne događaje koji će se dogoditi.

Osnažuje me i jako mi je dirljivo to što znam da su mene izabrali moji članovi obitelji i da sam ja izabrala njih. Osjećam posebnu čast što me je moja kći izabrala. Kakav dar mi je dala u ovom životu.

Vjerujete li da duše odabiru svoje roditelje? Imate li vi priče o djeci (ili o vama) i  sjećate li se prošlih života i veza u njima?

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr