Jasmina Kovačev, EFT Master trener

Što to u stvari znači i da li stvarno razumijemo ovu izjavu?

Ako razumijemo da smo u ovom fizičkom tijelu da bismo naučili neke lekcije iz prošlosti, lakše ćemo sagledati dalje ovu temu.

Naša duša je vječna, to manje više svi prihvaćaju. Jedino ima onih koji još uvijek ne prihvaćaju reinkarnaciju i da duša prolazi kroz različita tjelesna iskustva, da se pojavljuje u novim fizičkim likovima. Nakon rada sa tisućma ljudi od kojih je velik broj onih koji spontano odu u prošli život kada ljuštimo slojeve koji doprinose na primjer nekom obrascu koje osoba ima, ne mogu imati ni trunku sumnje da prošli životi utječu na našu realnost, a i na našu budućnost.

Da li se radom na sebi može mjenjati naša sadašnjost i naša budućnost?

Naravno da može. Mnogi su osjetili moć rada na sebi, istinskog rada na sebi. Pod tim ne smatram da je neko bolje razumjevao sebe i zbog čega je sada takav kakav je. To je korisno razumjevanje, ali da li stvarno nešto mjenja? Malo je onog što se istinski promjeni razumijevanjem ako informacija nije promjenjena u vremenu njenog nastanka.

Evo primjera – netko tko ima strah od miša može razumijeti da ga miš ne može ubiti, niti pojesti ali opet kada ga vidi skoči na stolicu od straha. Razumijevanje mu nije pomoglo. Ne kažem da nije dobro imati razumjevanje, ali istinsko iscjeljenje se postiže samo ako stvarno imamo svoj mir u situaciji koja nas je do efikasnog rada na sebi uznemiravala na bilo koji način.

Kada se promjeni informacija na nivou podsvjesti u vremenu nastanka, mijenja se informacija u cijelom energetskom polju. Tada drugačije doživljavamo ono što se dogodilo u vremenu nastanka, a i u sadašnjem vremenu. Što se dešava kada promijenimo informaciju u vremenu nastanka? Tada više ne vidimo sebe na isti način kao malu ili malog koji je nešto doživio u djetinjstvu. Djevojčica ili dječak u nama više nije recimo tužna ili tužan. Nakon procesuiranja informacije dijete u nama je smireno ili čak i nasmijano, osjeća se dobro, sigurno. To je ono što je stvarno iscjeljenje jer je postignuto emocionalno energetsko iscjeljenje u vremenu nastanka.

Može se čak desiti da se informacija budućeg događaja i to ne samo u ovom životu nego i u budućem životu, promjeni kao rezultat rada ne sebi i rješavanja emocionalnih ožiljaka prošlosti.

Sa razlogom koristim EFT – Tehniku Emocionalne Slobode kao način za postizanje iscjeljenja na nivou duše. Od 50tak tehnika i modaliteta koje sam tjekom života proučavala, EFT je ono što mi je priraslo za srce iz više razloga – promjene se dešavaju ne samo na kognitivnom tj spoznajnom nivou nego i na duboko emotivno energetskom nivou. Sjetimo se, emocije su energija. Uz to EFT je kompatibilan sa svim pristupima koji podržavaju naše biće.

U spektru edukacija Okrugla duga, EFT je osnovni transformacijski alat, a sve ostale edukacije i radionice pomažu boljem razumijevanju sebe kako bi krenuli u proces transformacije. Radionice koje držimo su duboko transformacijske.

Jesensku sezonu krećemo sa “Kroz Okruglu dugu do svog ja

Do sada ste sigurno čuli da sami kreiramo svoju realnost i da treba raditi na sebi. Znate li na čemu i kako? Velika je razlika tražiti nešto u mraku ili pri svijetlu. Osvjetlite svoju podsvijest na putu ka svome ja i životu kakav želite. Otkrijte svoje blokade koje nikada niste osvijestili. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskusite spektar tema koje će vam donijeti značajne uvide gdje i kako dalje. Dobiti ćete veći stupanj jasnoće o svom daljnjem pravcu kako bi vi upravljali svojim vlakom uspjeha.

Do kraja listopada možete se priključiti transformacijskim grupnim tretmanima općeg tipa i riješavati bilo koju temu koja vas muči ili krenuti na specijaliziranu radionicu na temu rješavanja blokada financijama. Nova verzija ove radionice uključuje važne elemente podizanja svoje frekvencije.

Iza toga imate priliku istraživati dubine svoje duše i prošle živote koje su ostavile trag na vaš današnji život.

Na samom kraju listopada krećemo sa treningom EFT osnovnog nivoa. Namjenjen je osnovnoj samopomoći a ujedno je i prvi korak za one koji su zainteresirani za put praktičara ove izuzetne tehnike.

Ove godine sam prvi put počela sa prenošenjem tajni majstorkog zanata tj moje metodoloije koje su nadgradnja na EFT kakav pozanjemo. Ove metodologije su rezultat dvadesetogodišnje prakse i integracije širokog spektra znanja i iskustva. Došlo je vrijeme da ta sumirana znanja i vještine budu prenošena dalje. Svi koji završe nivo jedan i bar prvi dio nivoa dva mogu pohađati i EFT Results Accelerator tj EFTRA program.

Svoj intereres za dolazeću sezonu edukacija i transformacijskih radionica možete iskazati preko online linka

Jasmina Kovačev
EFT Master trener
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com