Foto: pixabay.com

U početku ovaj postupak radite jednom tjedno, a kasnije rjeđe, jednom mjesečno. Znat ćete da ste uspjeli kad ustanovite da se osjećate dosta laganije nego prije, a ne znate zašto. Osjećaj radosti je znatno povećan također.  Drugi pokazatelj da ste uspjeli je provjera vlastitih misli i emocija. Za ovaj pokazatelj je potrebno da poznajete sebe, odnosno svoj način razmišljanja i svoje emocionalne reakcije na uobičajene situacije.

atma.hr – 78
Kako se odvojiti i postići to da kolektivni oblak (ne)svjesnog i negativnog više ne utječe na nas?

1. Postavite čvrstu namjeru da na vas više neće utjecati kolektivno nesvjesno, odnosno misli i emocije većine ljudi iz vašeg okruženja, ali i čovječanstva. To se posebno odnosi na ovu sadašnju situaciju u svijetu. Namjera je sada vrlo snažan i moćan alat rada sa svim što želite obaviti.

2. Uđite u relaksirano stanje, kao kad se pripremate za meditaciju, a potom pozovite svoje vodiče i svoje više Ja kao i duhovne autoritete koje inače pozivate kad meditirate.

3. Potom, zatražite od njih da vas povežu s energijom Izvora i pomognu vam da se odsjeku niti koje vas vezuju za kolektivni oblak svijesti čovječanstva.

4. Zatim, vidite kako se u vašim rukama stvaraju zlatno-srebrno–bijele škare (to je energija neuvjetovane ljubavi koja najjače i najbrže to odradi) i odrežite niti iznad vaše 7. čakre. Zatim škarama odrežite niti oko cijelog svog tijela, ispred, pozadi i sa strana i također ispod svojih nogu.

5. Nakon što ste to obavili, zatražite od svojih vodiča da sve te presječene niti pošalju u Svjetlost.

Kako očistiti auru?

6. Sljedeće što treba napraviti je očistiti svoju auru

Predlažem dva načina: iznad sebe vidite zlatno-bijeli oblak iz koga počinje padati kiša energije u širini najmanje 2 metra oko vas. Pri tom trebate stajati, s blago raširenim nogama i još dalje raširenim rukama kako nečiste energije s ruku ne bi padale na noge i donji dio tijela. Ostanite u tom položaju par minuta i onda kad osjetite da je završeno, spustite ruke i zahvalite se duhovnim vodičima koji su vam pomagali u tom procesu.

atma.hr – 75
Drugi način je da upotrijebite ljubičasti plamen božanske Ja jesam prisutnosti i da ga vidite kako se odozgo spušta na vašu auru i čisti i sagorijeva svu negativnu energiju. Isto tako, sačekajte i osjetite iznutra kada je čišćenje gotovo. Zatim, vidite kako plamen ponovno odlazi u gornje sfere i time ste završili čišćenje pomoću Ljubičastog plamena. Ovo je inače skraćena verzija za one koji ga još nisu upotrebljavali.

Naravno, ima još bezbroj načina da se odsiječete od kolektivnog oblaka Svijesti (neki upotrebljavaju plavi Mač Arhanđela Mihaela), a i drugih načina da si počistite auru.

Nakon što ste očistili auru, ponovno uđite u relaksirano stanje i zatražite od vodiča da vam pomognu da se odsada povezujete energetski i duhovno jedino sa ljudima koji imaju isti ili viši vibracije od vašeg.

U početku to radite jednom tjedno, a kasnije rjeđe, jednom mjesečno. Naime, znat ćete da ste uspjeli kada ustanovite da se osjećate dosta laganije nego prije, a ne znate zašto. Osjećaj radosti je znatno povećan također.

atma.hr – 78
Drugi pokazatelj da ste uspjeli je provjera vlastitih misli i emocija. Za ovaj pokazatelj je potrebno da poznajete sebe, odnosno svoj način razmišljanja i svoje emocionalne reakcije na uobičajene situacije.

Kad ustanovite da su one vaše, dakle, da je to što mislite i osjećate rezultat vašeg mentalnog i emocionalnog sklopa, onda znate da ste se odsjekli od tog kolektivnog oblaka Svijesti svoje šire okoline i čovječanstva.

Utočište – Sanctuary

117 BUĐENJE U 5D

banner za knjige BUDJENJE U 5D