atma.hr – 52
Koliko se samo puta dnevno okrenete oko onoga sa čime se bavite, bilo učestalo, bilo povremeno? Jeste li primijetili uopće ikakve “znakove” ili smjernice koji se nekako tu uvijek pojavljuju? Pa još je to i povezano sa vrlo poznatom izrekom: dobro postavljeno pitanje već nosi pola odgovora... Idemo redom, otkrivajući “zaslon” koji veće neko vrijeme nosimo preko očiju.


Widget not in any sidebars

U zadnje vrijeme već je i postalo normalno da se svugdje pojavljuju teme koje su nekada bile “tabu”, a za podosta njih se čak nije niti znalo! Ljudi su počeli međusobno razgovarati o vrlo raznolikim područjima znanosti i svjesno ili nesvjesno stvaraju integraciju tih područja u nekakav mozaik znanja, što bi objasnilo mnoge stvari koje se događaju u našemu životu, koje kao da slijede neki – UM…

Nameće se pitanje: što se onda dogodilo ili još bolje – događalo cijelo vrijeme da to nisam vidio/la? Vaše vrijeme potrošeno na brige, neprestana kalkuliranja i analize, nametnuta uvjerenja, ako se tom košmaru doda i strah, zatvarate si jasan pogled na to tko ste i što imate namjeru postići. Također si blokirate jasan protok informacija “znanja” koja neprestano dopiru do Vas i koja možete iskoristiti za osobni, ali i društveni razvoj.

Idemo to pojednostaviti: radnje koje obavljate u nekom trenutku neka budu ispunjene cijelom Vašom prisutnošću, odnosno – budite prisutni u trenutku SADA. Kada obavljate radnje na taj način, imate pažnju usmjerenu na stvaranje onoga što ste si već “zacrtali” i to se ostvaruje kroz neko vrijeme. Naravno – ovisno o jačini uvjerenja i trudu posvećenom tom radu, ta ideja će se tako skoro i manifestirati.

Također, U Bibliji piše da sam Krist kaže: “Ako se ne obratite i ne budete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko, (Matej 18, 4). Prema tome, svijest u koju ulaze svakojake misli, a da nisu u skladu s onime što doista želite, samo će narušiti put do cilja. Djeca su jednostavnih misli i često nastoje da svima bude dobro, (u suštini je to tako jer neposlušna djeca su odraz okoline od kojega si je to dijete prisvojilo uvjerenja kao vlastita, pa bi po navedenom citatu i odrasli čovjek trebao biti poput djeteta – čistih, jednostavnih i radosnih misli jer takva energija neminovno utječe na okolinu u kojoj se nalazi.

Više o ovome u idućim člancima…

“Na Vama je da odredite što  želite u životu i da se uz pomoć Svijesti – Ljubavi i Dobrote uspnete na bilo koju planinu koju ste si odredili.”

Davor Predavec, innerselfattitide.wordpress.com

atma.hr – 39

Prethodna objavaGradite svoj život na temeljima istine
Slijedeća objavaNemojte razmišljati! Samo krenite!
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.