Foto: pixabay.com

Negativne emocije privlače negativne okolnosti. Kakve emocije živimo, takve okolnosti kreiramo. Grube emocije su hrana tamnih entiteta, one trasiraju put za tamu, nesvijest. One fine i suptilne, one nas vode u više razine svijesti, preko njih se povezujemo s dušom, one nas vode do Boga.

atma.hr – 52
Nesvjesno vraćanje u prošlost i nesvjesno vezivanje za negativna iskustva iz prošlosti kreira istu takvu sadašnjost, a osim što lišava sadašnjeg trenutka, privlači negativne događaje i okolnosti.

No kada svjesno rekapituliramo prošlost, oslobađamo se vezanosti, jasno vidimo uzrok i posljedicu, i tada otpuštamo sve negativno, prije svega otpuštamo negativne emocije koje nas i drže u zamci.

Upravo one stvaraju vibraciju shodno njima, dakle negativne emocije privlače negativne okolnosti.

Kakve emocije živimo, takve okolnosti kreiramo, jer svjesna emocija je svjesna vibracija. Upravljanje emocijama znači sloboda kreiranja, znači postizanje željene vibracije.

No, emocije treba poznavati, grube i suptilne, grube su hrana tamnih entiteta, one trasiraju put za tamu, to je nesvijest.

One fine, suptilne, one nas vode u više razine svijesti, preko njih se povezujemo s dušom, one nas vode do Boga.

Budnost znači fokus na mislima i emocijama, prisutnost koja filtrira misli, a koje izazivaju negativne emocije, transcendiranje svega negativnog.

Nema svjesnosti bez prepoznavanja njezine suprotnosti, kao što nema ni prisutnosti bez uočavanja njene odsutnosti.

Dalibor Macan

atma.hr – 52