Utjecaj naše svijesti na našu perceptivnu stvarnost tema je koja je prodrla u širu javnost zahvaljujući autorima kao što su Bruce Lipton, Joe Dispenza i Gregg Braden. Oni i mnogi drugi godinama govore o našem programiranju i preporučuju praktične tehnike za reprogramiranje naših ograničavajućih uvjerenja. Kako su misaoni oblici električne prirode, dok emocije karakterizira magnetizam, možemo ih promatrati kao elektromagnetski fenomen koji šalje snažan kreativni impuls u univerzalno polje. Ova saznanja govore o našem utjecaju na stvaranje zajedničkog zemaljskog iskustva, a samim tim i na kolektivnu vibraciju svijesti.

Emocije su naša neposredna reakcija na ono što se događa u perceptivnoj stvarnosti. Kada ih svjesno mentalno obradimo i priložimo im svoja tumačenja, formiraju se naši osjećaji. Procesi osvješćivanja, iscjeljivanja i svjesnog kultiviranja naših misli i osjećaja tada, osim što doprinose osobnoj dobrobiti, predstavljaju i čin naše odgovornosti za ono što se događa u perceptivnoj stvarnosti, kao zajedničkoj kreaciji čovječanstva. Stoga biramo intenzivno kopanje u dubine našeg unutarnjeg bića u potrazi za sadržajem za koji prepoznajemo da više nije u skladu s prosvijetljenim putem naše duše, što nas vodi do 5D svijesti i života u savršenom skladu s vizijama našeg srca.

Nije uvijek lako na tom putu… S vremena na vrijeme naiđemo na ostatke neiscjeljenosti u našoj sjeni. Ponekad nas to dobro potrese, ali imamo sreću da znamo što učiniti u takvim situacijama. Takvi potresi više ne traju dugo i vrlo brzo prepoznajemo konstruktivna rješenja koja nas vraćaju u ravnotežu i sidrenje u vibracijama unutarnjeg mira. Hrabro promatranje unutarnjih procesa omogućuje nam da s ljubavlju i zahvalnošću nadiđemo potrese na putu, kako se ne bi pretvorili u tamnu noć duše.

Zahvaljujući tim procesima proširili smo razumijevanje programiranosti našeg nesvjesnog i prepoznali njezinu hijerarhiju u vidu stupnjevanja složenosti i sveobuhvatnosti programiranja koje se provodi na određenim razinama. Ako ovo zvuči komplicirano, vjerujemo da će vam sljedeće objašnjenje pomoći.

Roditeljski dijelovi duše biraju scenarije koje će produžetak duše živjeti u materijalnom iskustvu, baš kao da su u supermarketu. Negdje će odabrati velike skupove povezanih scenarija, kao da su kupili sve proizvode iz cijele hale. Ponekad će pokupiti sve s jedne police, a ponekad će odabrati samo jedan paket odjednom, ili čak pojedini proizvod, ako to žele.

Kod određenih duhovnih tehnika koje se bave otkrivanjem temeljnih programa i uvjerenja, primijetili smo da se “sonda” spušta do određene razine dubine. U ulozi radoznalog detektiva otišli smo još dalje i prepoznali hijerarhijski više razine programiranja, zahvaljujući kojima se može pristupiti iscjeljivanju koje seže šire i dublje. Sistematizirali smo ponovljive aspekte ovih procesa u sveobuhvatan protokol koji se pokreće automatski i osigurava da učinimo sve što smo planirali, bez gubljenja vremena na sricanje svakog aspekta naše namjere koju šaljemo u polje.

Duboko vjerujemo da se hrabrost suočiti sa svojim unutarnjim čudovištima isplati. Zapravo, u tami sjene nema čudovišta, ali u svemu otkrivamo neiscjeljene i ranjene dijelove sebe. Ne samo da se u tom procesu uklanjaju emocionalni naboji i nelagode, nego se svaki put podiže i naša vibracija svijesti. To je sasvim prirodno, jer se svjesno preorijentiramo prema višim frekvencijskim spektrima, što dovodi do željene transformacije i približavanja novim scenarijima. Ovaj proces podiže razinu našeg blagostanja, ali pridonosi i podizanju frekvencije kolektivne svijesti.

Na našoj platformi “Menjam se” dijelimo uvide i praktične tehnike na koje se drugi, spremni ući u svoje detektivske cipele, mogu s povjerenjem osloniti. U isto vrijeme, ostavljamo prostor gdje svačiji autentični izbor postaje dio globalne slagalice u zajedničkoj prosvijetljenoj kreaciji, usidrenoj u svijesti jedinstva i obilja. Sretan dolazak u novo Zlatno doba!

Posjetite nas na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Youtube