Designed by Freepik

Tijekom ovog perioda skidaju se dodatni velovi s naše 3D egzistencije i gustoća ovog 3D svijeta se počinje doslovno „topiti“ i otpadati. Ta teška masa koja nas je obavijala tisućama godina, ograničavala našu percepciju, zatvorila nam 90% mozga, držala čvrsto iluziju pred našim očima, sada otpada. Periodi osjećaja težine će biti sve rjeđi kako se vi navikavate na novu vibraciju. Zemlja trenutno bliješti od ogromnog oceana energija čiste bijele i zlatne svjetlosti u kojoj se kupa.

atma.hr – 52
Ovaj snažni period donosi obilje novih pojava u našem životu. Naime, energija ove presudne točke u našem kolektivnom razvoju je tako moćna da će svatko tko sada živi na Zemlji na različite načine osjetiti moć i značaj ovog perioda.

Naime, zadnjih dana stalno se provlači astrološka priča kako su najmanje 4 planete retrogradne. Energija ovog solsticija i eklipse je bila i još je toliko jaka da poništava tu retrogradnost, kad smo već kod ovog vremenskog perioda. Kad se radi o dugoročnom gledanju, astrološki utjecaji planeta se smanjuju.

Naime, mi smo već neko vrijeme u takvom kozmičkom i energetskom “okruženju” da naša misao i osjećaj postaju presudni za ono što će nam se događati narednih mjeseci i godina. Drugim riječima, ostvarenje principa materijalizacije namjera i želja je sada vrlo brzo.

Upravo iz tog razloga je toliko važan ovaj period jer ćete nakon njega promijeniti vaše vidike, način razmišljanja i na koncu djelovanja. Sve zaostale blokade iz prošlosti bilo da su emocionalne, psihičke ili karmičke, treba sada što brže i efikasnije očistiti. Vama ste potrebni Novi vi!

Osoba koja ste bili, ako u međuvremenu niste poduzeli čišćenje svih svojih tijela, neće tako lako izdržati nove valove. Zato, ne bojte se promjene nego joj pohrlite u susret!

atma.hr – 52
Zašto će odsada manifestacija po Zakonu privlačenja biti još snažnija? Zato što se tijekom ovog perioda skidaju dodatni velovi s naše 3D egzistencije i gustoća ovog 3D svijeta se počinje doslovno „topiti“ i otpadati. Ta teška masa koja nas je obavijala tisućama godina, ograničavala našu percepciju, zatvorila nam 90% mozga, držala čvrsto iluziju pred našim očima, sada otpada. Doslovno!

Uzmite si trenutak i pomislite što to sve znači! Proanalizirajte kako će to utjecati na vaš svakodnevni život.

Osjećaj koji ćete imati nakon ovog perioda je da postajete nekako lakši, kao da vam je teret pao s leđa, a ne znate kakav. Osjećaj iznenadne lakoće koji će trajati nekoliko dana potom će opet zamijeniti osjećaj težine kako se naše cijelo biće, a tijelo pogotovo, u valovima navikava na ovu novu “prozračnost”.

A onda će ponovno doći taj osjećaj lakoće, a periodi osjećaja težine će biti sve rjeđi kako se vi navikavate na novu vibraciju. Zemlja trenutno bliješti od ogromnog oceana energija čiste bijele i zlatne svjetlosti u kojoj se kupa.

Kad smo kod energija, samo kratko ću izvijestiti da je pokušaj Mračnih da pomoću složenih rituala kao i upotrebe napredne tehnologije na kratko obujmio 60 posto cijele planete da bi potom počeo opadati. Trenutno je i dalje u opadanju. Milijuni Probuđenih ljudi širom svijeta izvode pojedinačne, ali i masovne meditacije i molitve.

No, nismo sami u tome jer je sada posebno aktivno djelovanje prosvijetljenih na Zemlji. Tu je i pomoć od Svemira. Svi i sve se sjatilo da nam pomogne da izađemo iz ovog više tisuću godina dugog mračnog perioda ljudske povijesti. Kad se sveukupno pogleda tko je sve uključen u ovu bitku, zaključak je jasan – Svjetlo pobjeđuje!

banner za knjige nulta frekvencija

Naš zadatak i dalje ostaje da, bez obzira na naše trenutne životne prilike i dalje zadržimo vedrinu i radost u srcu, mir koji prožima cijelo naše biće i čvrstu uvjerenost da smo ovaj put pobijedili. Jer jesmo!

Naime, era mira i blagostanja na Zemlji postaje upravo sada dominantna vremenska linija. Podržimo je svim srcem!

Utočište – Sanctuary