Kreativni recepti Garance Leureux za supernamirnicu koja će obogatiti vašu prehranu i ojačati vaše zdravlje. U knjizi ćete pronaći čak 40 jednostavnih recepata u kojima se koristi svježa ili kurkuma u prahu, kojima ćete osvježiti svoja jela, poboljšati zdravlje, a nerijetko i zadiviti sve za stolom.

Kurkuma se u Indiji i Kini već stoljećima koristi kao začin i kao lijek, zbog svog bogatog okusa, ali i znanstveno dokazanih dobrobiti za zdravlje – od artritisa do prevencije raka. Za najbolji učinak stručnjaci preporučuju da je konzumirate svakodnevno.

atma.hr – 61
Ova supernamirnica poboljšat će okus mnogih slanih, ali i slatkih jela i može postati vaš „tajni sastojak“: u knjizi ćete pronaći čak 40 jednostavnih recepata za svježu ili kurkumu u prahu kojima ćete osvježiti svoja jela, poboljšati zdravlje, a nerijetko i zadiviti sve za stolom.

Od juha do napitaka, krekera i kolača, kreativno kuhanje s kurkumom otkriva svestranost i divan okus ovog superzačina.

O autoru:

Garance Leureux autorica je desetak knjiga i vegetarijanskih kuharica te ‘kuharskih kartica’ – zbirki recepata. U svom radu uvijek promiče ekološki uzgojene namirnice i vodi trgovinu zdrave organske hrane u kojoj se i poslužuju razna vegetarijanska jela.

atma.hr – 61
U kuhanju promiče kreativnost, najbolje iskorištavanje dobrobiti namirnica i jednostavnost.

Njezinu najuspješniju knjigu My vegetarian cooking for everyday, mnogi smatraju svojevrsnom biblijom vegetarijanske kuhinje.

Garance Leureux: Kurkuma – Kreativni recepti

KurkumaminiKreativni recepti za supernamirnicu koja će obogatiti vašu prehranu i ojačati vaše zdravlje. U knjizi ćete pronaći čak 40 jednostavnih recepata za svježu ili kurkumu u prahu kojima ćete osvježiti svoja jela, poboljšati zdravlje, a nerijetko i zadiviti sve za stolom.

 Od juha do napitaka, krekera i kolača, kreativno kuhanje s kurkumom otkriva svestranost i divan okus ovog super-začina.

78 stranica, format: 15×21 cm

Cijena: 79 kn