Love photo created by jcomp - www.freepik.com

Pitaju me za vjeru i sve što ih zanima je vjerujem li u Isusa ili Buddhu. U oboje ne smijem vjerovati i ne mogu, po njima.

I kada im kažem da moja vjera ljubav je i da ću svoj život posvetiti tome, opet im nije jasno. Traže me da biram. Konstantno.

Ono što tada meni prolazi kroz glavu je pitanje. Kako se netko uopće usuđuje drugome nametati? Pogotovo tako nešto veliko kao vjeru.

Vjerujem u Boga, Stvoritelja svega što jeste.

atma.hr – 78
Vjerujem u beskonačnu i bezuvjetnu ljubav koja je stvorila sve nas. Tebe i mene. U jednu veliku obitelj koja je ovdje da skupa raste ja vjerujem. Vjerujem u Učitelje i nije mi važno kojim imenom ih oni nazivaju.

Razumijem i ako njima to uvjerljivo nije i misle da se morate opredijeliti, inače niste dobri, inače vas neće prihvatiti jer igrate protiv pravila.

No, što bi bilo da vam kažem da će vas zapravo tek stvarno moći prihvatiti onda kada budete čista suprotnost tome. Kada budete vi i odlučite se vjerovati u ono što vi želite. I zatim krenete živjeti to.

Vidite, iako vas ne znam, ja vjerujem u vas i ja vas volim. Čak mi nije važno niti ono u što vjerujete vi jer jedino ljubav je moja vjera.

Marina Knüsel

Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaŠto nam govori priča o kralju lavova?
Slijedeća objavaNajveća mandala u Hrvatskoj
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.