Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jesti dobro, kvalitetno i fino. Od raznolikih slanih i slatkih doručaka, brzih maštovitih ručkova i jela na žlicu, do fantastičnih deserata – Maja Brekalo nam nudi svoje najbolje recepte na biljnoj bazi koji će zadovoljiti svako nepce.

atma.hr – 61
Prva kuharica Maje Brekalo idealna je za sve koji se žele hraniti jednostavno, a ukusno i zdravo. Autorica bloga i Instagram profila Delicious & Healthy by Maya već godinama oduševljava tisuće pratitelja, među kojima su i kulinarske i druge zvijezde, svojim maštovitim i originalnim receptima.

Njezini cjeloviti i jednostavni recepti za svaki dan okusima, bojama i teksturama osvajaju i najizbirljivije sladokusce. Od raznolikih slanih i slatkih doručaka, brzih maštovitih ručkova i jela na žlicu, do fantastičnih deserata – Maja nam nudi svoje najbolje recepte na biljnoj bazi koji će zadovoljiti svako nepce.

Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jesti dobro, kvalitetno i fino.

O autoru:

Maja Brekalo kreatorica je i fotografkinja koja stoji iza bloga i Instagram profila Delicious and Healthy by Maya, učiteljica zdravog kuhanja i velika pobornica zdravog i održivog života.

Njezine uzbudljive kulinarske avanture traju još otkako je kao desetogodišnjakinja prvi put uzela kuhaču u ruke, a svoju strast za ukusnom i cjelovitom hranom već dugi niz godina prenosi na tisuće svojih pratitelja i polaznika radionica i tako ih inspirira da žive bolje i zdravije.

atma.hr – 61
Maja Brekalo: Moja sretna hrana

moja sretna hranaminiJednostavni i cjeloviti recepti za svaki dan

Idealna kuharica za sve koji ne žele ili ne mogu provoditi sate u kuhinji, no bez obzira na to žele jesti dobro, kvalitetno i fino.

Od raznolikih slanih i slatkih doručaka, brzih maštovitih ručkova i jela na žlicu, do fantastičnih deserata – Maja Brekalo nam nudi svoje najbolje recepte na biljnoj bazi koji će zadovoljiti svako nepce.

168 stranica/format: 18,7 x 23,6

Cijena: 155 kn – Kupi ovdje