U knjizi autor iznosi vlastiti detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima. Recepti su jednostavni, ukusni i zdravi i ne zahtijevaju prevelika odricanja. Savjetuje i koje metode i dodatke prehrani primijeniti kako biste potaknuli detoksikaciju.

atma.hr – 61
Patite od alergija, probavnih tegoba, depresije, visokog tlaka, lupanja srca ili hormonalnog poremećaja? Ili ste „samo” stalno umorni, podbuhli, s nekoliko kilograma viška, slabog imuniteta i promjenjiva raspoloženja?

Vaše je tijelo zatrovano toksinima iz hrane, kozmetike, odjeće, lijekova i okoliša. Tu je i izloženost suvremenim uređajima, bujici informacija, neprestana dostupnost, stres, naporan posao i premalo sna. Ova knjiga nudi rješenje!

Dr. Alejandro Junger je kardiolog koji je i sam osjetio posljedice suvremenog života u vidu viška kilograma, problema sa srcem, probavom i na koncu – depresijom. Trajno uzimanje lijekova nije mu bilo prihvatljivo te se okrenuo integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh promatra kao cjelinu.

Spoznao je važnost detoksikacije, koju suvremena medicina posve zanemaruje.

U knjizi autor donosi vlastiti detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima. Recepti su jednostavni, ukusni i zdravi i ne zahtijevaju prevelika odricanja. Savjetuje i koje metode i dodatke prehrani primijeniti kako biste potaknuli detoksikaciju.

atma.hr – 61
O autoru:

Dr. med. Alejandro Junger priznati je kardiolog i autor svjetskog bestselera Clean u kojem se bavio detoksikacijom organizma.

Posvetio se holističkom pristupu zdravlju te se dodatno obrazovao na području funkcionalne i integrativne medicine.

Dr Alejandro Junger: Clean – program za detoksikaciju organizma

clean program za detoksikaciju organizmaminiObnavljanje prirodne sposobnosti tijela da se samo izliječi

U knjizi autor iznosi vlastiti detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima.

Recepti su jednostavni, ukusni i zdravi i ne zahtijevaju prevelika odricanja.

Savjetuje i koje metode i dodatke prehrani primijeniti kako biste potaknuli detoksikaciju.

288 stranica

Format: 15,5×23 cm

Cijena: 159 kn – Kupi ovdje