Manifestiranje Obilja, poklanja čitateljima Atma portala kompletan, centralni, osmosatni seminar – “Manifestiranje obilja: Moj život od nula do sto!” koje se održavalo u zagrebačkom centru OM joge. Seminar je podijeljen na osam dijelova od po približno sat vremena koji su sada objavljeni u potpunosti.

atma.hr – 75
1.DIO: MATERIJA PROTIV ENERGIJE

 VIDEO, 56 min  – O pravoj prirodi Svemira i realnosti u širem smislu gledno kroz prizmu klasične i relativističke fizike. Da li je materija doista primarni građevni element Svemira? I kakve to veze ima s mojim životom?

atma.hr – 75
2. DIO: MAPA SVIJESTI

 VIDEO, 65 min  – Senzacionalno otkriće dr. Davida Hawkinsa dovodi u direktnu vezu našu vibraciju, emocionalna stanja i naš vlastiti “objektivan” pogled koji gajimo prema životu i Svijetu u najširem smislu. Plus: test za otkrivanje istine. Ne šalimo se.

3. DIO: PARALELNE REALNOSTI

 VIDEO, 56 min  – O prirodi svijesti, našim mogućnostima utjecanja na vlastitu evoluciju, izvoru svih misli i kreativnosti, Schrödingerovim mačkama i kvantnoj fizici, paralelnim realnostima i kako se prebaciti u onu paralelnu realnost koja već sadržava sve željene okolnosti.

atma.hr – 75
4. DIO: SURFANJE PARALELNIM REALNOSTIMA

 VIDEO, 54 min  – Kako se prebaciti u onu paralelnu realnost koja već u sebi sadržava sve željene okolnosti. Koji su nam alati pri tome na raspolaganju, odnosno – gdje je taj daljinski upravljač koji nas prebacuje na već postojeći kanal naše preferirane realnosti?

5. DIO: STRUKTURA OSOBNOSTI

 VIDEO, 63 min Najvažniji dio cijelog serijala! Dvojite li koliko ima smisla odvojiti dragocjenih osam sati svog života na kompletan seminar – pogledajte ovo i procijenite. Pričamo o strukturi osobnosti i još toliko togastravično bitnog da nećemo niti započeti nabrajati…

atma.hr – 75
6. DIO: PROGRAMIRANJE PERCEPCIJE

 VIDEO, 48 min  – Kako prepoznati i zamijeniti vlastita negativna uvjerenja i definicije? U kojoj se mjeri to odražava na našu realnost? Kako biti i ostati u visokoj vibraciji neovisno o okolnostima? BONUS: za najvažnije definicije i najčešća negativna uvjerenja kliknite ovdje.

7. DIO: MANIFESTIRANJE OBILJA

 VIDEO, 58 min  – Jednostavan recept u samo četiri koraka za svjesno oblikovanje željene realnosti! Na koje tipične zamke treba paziti? Kako u praksi teče proces manifestiranja željenog? PAŽNJA: bez razumijevanja prvih šest dijelova – vrtit ćete se stalno u istom krugu.

atma.hr – 75
8. DIO: U NEOČEKIVAJU GODOTA

 VIDEO, 49 min  – Zadnja točka recepta za manifestiranje željene realnosti istovremeno je posve neočekivana, apsurdna i iznenađujuća, ali paradoksalno – kada o njoj malo razmislite… posve logična. Tek s ovim djelićem slagalice sve sjeda na svoje mjesto.

manifestiranje.com

26 HOLISTIČKA ANATOMIJA

HOLISTIČKA ANATOMIJA

holisticka

Integrativan vodič kroz ljudsko tijelo

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini.

440 stranica, format: 16×23 cm

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje