Widget not in any sidebars

Ovo nije nikakav ohrabrujući tekst koji će te motivirati da se deset minuta osjećaš dobro, a onda ponovo padneš jer ćeš si naći izgovor. Ovo je tekst koji će ti pomoći da kreneš rješavati svoje izgovore jedan po jedan.

Želiš napraviti nešto u svom životu, ali sam sebe uvjeravaš da ne možeš zbog jednog (ili više) od ovih razloga.

Bojiš se. Brineš kako ćeš. Nesiguran/nesigurna si u sebe. Nemaš dovoljno znanja ili mogućnosti.

I ne trebaš nikakve motivirajuće i ohrabrujuće govore, trebaš istinu o svojim izgovorima. i rješenje za nih.

MISLIŠ DA NE MOŽEŠ NEŠTO JER SE BOJIŠ.

Strah te može spriječiti da učiniš to što želiš ako se ne naučiš nositi s njim.

Svi se bojimo I to je normalno. Ako pitaš bilo koga tko je krenuo raditi ono što želi i voli reći će ti da se bojao. I ja sam se bojala. Kada sam kretala u svoj posao, raditi radionice, edukacije i biti coach strah je bila svakodnevna pojava. Kad sam odlučila da ću položiti vozački moj strah od vožnje automobila (položila sam tek s 28 godina) bio je nezamislivo velik. Kada sam odlučila da ću se udati bila sam gotovo paralizirana jer brakovi koje sam gledala kroz cijeli moj život su bili više patnja nego sreća, a nekako nisam željela patiti.

Što sam napravila? Svaki put sam prestala smišljati izgovore, odlučila riješiti problem,  odtapkala ( za više klikni na http://tapkanje.eu/eft-tapkanje/ ) to da se bojim i da zato ne mogu i uspjela.

MISLIŠ DA NE MOŽEŠ JER TI TO STVARA NELAGODU.

Zapitaj se koliko si stvari preživio/preživjela koje su ti bile nelagodne?

Da li je druženje s tvojom vlastitom obitelji uvijek ugodno?   Da li ti je prvi da na novom poslu bilo ugodno?

Kada sam trebala održati svoje prvo javno predavanje od nelagode sam ga skoro otkazala. I danas kada imam predavanje pred više od 10 ljudi osjećam nelagodu prije toga i što radim? Rješavam problem tako da ga odtapkam!

MISLIŠ DA NE MOŽEŠ ZATO JER MOŽDA NEĆEŠ USPJETI?

Ništa nije sigurno. Sve može propasti.

Garancija uspjeha ne postoji, ali sigurno je to da je najveći neuspjeh ne pokušati.

Kada sam trebala donijeti odluku ići raditi u korporaciju ili krenuti u samostalne vode izabrala sam sigurniji put. Naravno, korporacijski. Došla sam do završnog kruga ali posao nisam dobila. Dakle nisam uspjela… Ali sam iz toga naučila da vrijedim puno više od uvjeta koje su mi oni nudili. Nakon toga sam sjela i tapkala i krenula u samostalan posao i uspijevam. I svakoga dana radim na tome da uspijem.

MISLIŠ DA NE MOŽEŠ JER NE ZNAŠ KAKO?

Sve se može naučiti, apsolutno sve ako te to zaista zanima i ako riješiš svoj problem, u ovom slučaju izgovor.

Znanje je dostupnije nego ikada i sve što poželiš možeš naučiti.

Dugo vremena mi je izlika bila da nisam neki tip koji ima organizacijske sposobnosti i da zato ne mogu održavati radionice jer ne znam kako bi to organizirala, a nisam imala novca nekog angažirati. I taj izgovor sam uspješno prošla jer sam sjela, odtapkala, opustila se i krenula. I putem naučila. I naravno da mi organizacija ne stvara nikakav problem.

 

Zato si prestani smišljati izgovore i kreni rješavati probleme koji te koče da budeš ono tko želiš biti.

EFT radionica „Mislim da ne mogu“ , Zagreb, 29.6. u 18:00.

Kotizacija: 200, 00 kn.

Predavač: Danijela Medaković

Prijave obavezne na [email protected]

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
095 7421 162

[email protected]
www.tapkanje.eu
www.danijelamedakovic.com

atma.hr – 39

atma.hr – 39

Prethodna objavaDanas vlada Mladi Mjesec – Napetost će biti gotovo opipljiva!
Slijedeća objavaJantre Pet elemenata
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.