Foto: pixabay.com

Nemojte pristati na ništa manje od apsolutne ljubavi. Nemojte pristati na lošu kavu. Mlaki odnosi ni u jednom slučaju nisu dovoljno dobri. Život je kratak za polovične stvari, odnose i ljude koji vas iscrpljuju i šire negativnu energiju.

atma.hr – 52
Postoje područja života u kojima je samo prihvaćanje i inzistiranje na najboljem jedino prihvatljivo. Ugoditi sebi je prioritet u životu.

Možda će vas netko smatrati snobom, egoistom ili sebičnom osobom samo zato što radite ono što volite. Ne opterećujte se njihovim stavovima. Ukoliko stalno brinete o tome što će drugi reći, pretvorit ćete život u dosadu i nezadovoljstvo.

Ako ih vaša strast prema životu i dobrim stvarima plaši, pustite ih da odu.

Vaš život treba biti odraz onoga što najviše volite i što vas čini sretnim. Ne treba osjećati strah kada to izgovarate.

Ponašanje drugih ljudi, njihova razmišljanja i riječi ne možete kontrolirati, ali standard vašeg života je u vašim rukama.

atma.hr – 52
Ne plašite se što će drugi reći, već živite najbolje što možete, jer ljudi će svakako naći neki negativan komentar što god vi radili. Zato se trudite da vam bude ugodno u vlastitoj koži.

Nemojte ostajati u društvu loših prijatelja koji vas koriste za neki njihov interes ili vas opterećuju problemima. Nemojte pristati na ništa manje od apsolutne ljubavi. Nemojte pristati na lošu kavu. Mlaki odnosi ni u jednom slučaju nisu dovoljno dobri.

Život je kratak za polovične stvari, odnose i ljude koji vas iscrpljuju i šire negativnu energiju.

Usredotočite se na ono što vas čini sretnim i radite više takvih stvari.

stil.kurir