Koliko puta vam je netko rekao oprosti i zatim je opet učinio iste stvari.
I onda zatim opet i opet. Ta riječ oprosti je potpuno izgubila značenje jer djelo nije u skladu s njom.

Nije do njih, oni su takvi kakvi jesu i bit će takvi sve dok sami ne poželi promjenu.
Na nama je da preuzmemo odgovornost za sebe u ruke svoje i postavimo zdrave granice.

atma.hr – 52
Ako mi to ne učinimo neće to učiniti niti oni. Iz razloga jer rade onako kako smatraju ispravnim i kako su naučili, a taj oprosti eto u endefektu ispada obična navlakuša.

Oprosti i daj mi dozvoli da ti opet učinim isto.
Tako taj oprosti ponekad vodi u beskraj, sve do onog trenutka dok se mi ne zauzmemo za sebe i kažemo dosta.

Naravno da treba oprostiti, ne radi se o zamjeranju ovdje. Radi se o tome da će svatko raditi s nama do te mjere do koje mu mi dopuštamo.

I oprosti, ali nikome ne dozvoli da se prema tebi ponaša onako kako ne zaslužuješ.

Marina Knüsel,
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaPrestani čekati da sve izvana sjedne na svoje mjesto
Slijedeća objavaKada vapaji duše postanu krikovi
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.