Koliko puta vam je netko rekao oprosti i zatim je opet učinio iste stvari.
I onda zatim opet i opet. Ta riječ oprosti je potpuno izgubila značenje jer djelo nije u skladu s njom.

Nije do njih, oni su takvi kakvi jesu i bit će takvi sve dok sami ne poželi promjenu.
Na nama je da preuzmemo odgovornost za sebe u ruke svoje i postavimo zdrave granice.

atma.hr – 52
Ako mi to ne učinimo neće to učiniti niti oni. Iz razloga jer rade onako kako smatraju ispravnim i kako su naučili, a taj oprosti eto u endefektu ispada obična navlakuša.

Oprosti i daj mi dozvoli da ti opet učinim isto.
Tako taj oprosti ponekad vodi u beskraj, sve do onog trenutka dok se mi ne zauzmemo za sebe i kažemo dosta.

Naravno da treba oprostiti, ne radi se o zamjeranju ovdje. Radi se o tome da će svatko raditi s nama do te mjere do koje mu mi dopuštamo.

I oprosti, ali nikome ne dozvoli da se prema tebi ponaša onako kako ne zaslužuješ.

Marina Knüsel,
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaPrestani čekati da sve izvana sjedne na svoje mjesto
Slijedeća objavaKada vapaji duše postanu krikovi
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.