Prestani čekati da sve izvana sjedne na svoje mjesto, da konačno možeš reći “To je to”.

To se nikad neće desiti.

Ono izvana, ono što percipiramo kao vanjsku “stvarnost”, dok god gledamo iz perspektive osobnog uma, nikad neće biti dovršeno, riješeno, savršeno pospremljeno, um će uvijek imati sljedeći zadatak pri ruci.

Prepoznaj da cijela ova igra iluzija uma. Toga nemaaaa.

atma.hr – 52
Već si stigao/stigla, u svakom trenutku. Ovo je već to.

Ono istinski vrijedno, ono stvarno nije tamo vani i neće doći kad se nešto obavi, dovrši ili posloži. To možeš prepoznati jedino sada, točno kroz ovo što sad već jest, a ispod svega toga.

Ovo je putovanje, uživaj u njemu, ono već jest to što istinski tražiš i želiš, prestani čekati cilj kojeg nema.

Uživaj u svemu što radiš, ništa nemoj svesti na sredstvo do cilja.

Darko Pribeg
darkopribeg.com

atma.hr – 52
Prethodna objava15 znakova da je vaša ljubav suđena
Slijedeća objavaOprosti mi i zatim mi dozvoli da ti opet učinim isto
Avatar photo
Nakon puno godina gubljenja i traženja, patnje i avantura, početkom 2013. godine, u mojoj 29oj godini, nešto je izronilo u moj život i dubinski ga zauvijek promijenilo. To nešto je duboko razumijevanje ljudskog iskustva i ljudske prirode - jednote u pozadini forme. Od tad pa do dan danas, na razne načine dijelim ovo razumijevanje i pomažem ljudima da kroz sebe same otkriju dublju istinu, vide jasnije, prerastu "probleme", ograničenja i obrasce koji im postaju tijesni... Razumijevanje koje dijelim vrlo je specifično, nema metode, nema tehnike, nema rada, nema moranja... prenosi se kao plamen svijeće, samom blizinom druge svijeće. Članci koje pišem i snimke koje snimam već vam mogu pomoći da se ova transformacija počne odvijati.