Artwork by Daniel B. Holeman

Vaša Nad-duša osigurava posrednu vezu između Boga, ekstremno široke energije i vas, malog dijela te široke energije. Nad-duša u vama je tip tampon-zone između vas i Božjeg. Uvijek ste povezani, bez obzira gdje ste ili koju formu uzimate, bez obzira jeste li vi toga svjesni ili ne, a prepoznaje vas po vašoj frekvenciji.

atma.hr – 78
Nad-duša je mjesto s koga ste potekli. Iz Božje svijesti su potekli manji dijelovi božanske energije koji se nazivaju Nad-duša. Božji odašiljač u nama, promatrač, svjedok… Mislite o Nad-duši kao o svojoj majci/ocu.

Svaka Nad-duša je energetska masa inteligencije.

Za svrhe vizualizacije, možete misliti o njoj kao o suncu na svijetlom danu.

Vaša Nad-duša osigurava posrednu vezu između Božjeg Uma, ekstremno široke energije i vas, malog dijela te široke energije. Vaša Nad-duša je tip tampon-zone između vas i Božjeg Uma. Na primjer, ne biste mogli uključiti svoj kuhinjski toster direktno u električni generator. Snažna voltaža iz električnog generatora bi bila prejaka i spržila bi toster.

Sva vaša iskustva potiču iz vaše Nad-duše. Vaša Nad-duša šalje vaša iskustva bacajući mrežu energije. Vi vučete mrežu energije u sebe dok se iskustva događaju. Onda, možete izabrati da se držite energije i da nastavite ponavljati isto iskustvo, ili možete svjesno izabrati vratiti energiju Nad-duši, kako bi se energija mogla pročistiti i preraditi u nova i drugačija iskustva.

atma.hr – 39

Vaša Nad-duša je stalna. Uvijek ste povezani, bez obzira gdje ste ili koju formu (tijelo) uzimate. Uvijek ste povezani bez obzira jeste li vi toga svjesni ili ne.

Vaša Nad-duša vas prepoznaje po vašoj frekvenciji – vibraciji koja je za vas jedinstvena.

Kako razviti svijest o mojoj povezanosti?

Prvo, vizualizirajte čist, elastični kanal koji vas povezuje od vrha glave do vaše Nad-duše. Koristeći svoj dah kao alat, izdahnite kroz vrh glave, kroz kanal, sve do vaše Nad-duše. Udahnite nazad kroz kanal. Ponovo izdahnite i udahnite kroz kanal.

Ako vidite ili osjetite bilo kakve mračne nagomilane odlomke, koristite svoj dah kao četku za čišćenje da ovo odstranite. Dok pomičete dah gore-dolje, prebacite tamne odlomke kroz kanal svojoj Nad-duši. Vaša Nad-duša uvijek ostaje čista.

Kako ostvariti kontakt

Svojim rukama osjetite prostor koji se nalazi iznad vaše glave. To je prostor koji sadrži vaše misli. Morate koristiti svoj dah, ili svijest, da pogurate pored svojih vlastitih misli i stignete u prostor koji sadrži vašu Nad-dušu. U početku, može biti teško osjetiti da se bilo što događa.

Vaša komunikacija može biti toliko fina da je nećete moći razaznati od svojih misli i osjećaja. Zbog toga je važno da se probijete iznad prostora koji sadrži vaše misli. Što više koristite kanal, sve više opažate komunikaciju koja kroz njega teče.

atma.hr – 75
Kako će moja Nad-duša komunicirati sa mnom?

Naučit ćete jezik svoje Nad-duše, koji je jezik osjećaja. Naučit ćete da znate znanjem. Shvatit ćete koliko već znate, a onda ćete graditi na tom znanju. Jednom kada naučite jezik vaše Nad-duše, pitajte svoju Nad-dušu da komunicira sa svim drugim stvarima za vas, a onda da vam prenese te informacije.

Vaš posao će postati mnogo lakši, jer će vam umjesto da učite jezik svakoga i svačega, biti dovoljan samo ovaj jedan, jednostavan jezik.

Hoće li ovo promijeniti moj općeniti pogled na život?

Pomicanje vaše energije gore-dolje, umjesto tamo-vamo, znači da gledate na život odozgo umjesto horizontalno kroz vaše nagomilane vibracione otiske koji postoje u vašem polju aure.

Ovo vam dozvoljava da funkcionirate kao objektivan promatrač. Ovo vam zauzvrat dozvoljava da sakupljate manje subjektivne, a više točne informacije.

Imam li i dalje slobodnu volju?

Vi učite poravnavati svoju volju s voljom vaše Nad-duše i Božjeg Uma. Počinjete funkcionirati kao dimnjak energije. Vi ste na dnu, konstantno punjeni od strane Nad-duše i Božjeg Uma.

Vi ovu energiju vraćate nazad Nad-duši, radije nego da je zadržavate. I dalje ćete moći raditi što želite, ali ćete otkriti da život teče mnogo lakše ako slušate svoju Nad-dušu.

atma.hr – 78
Mogu li započeti kao početnik?

Vi ste već povezani. Jednostavno postanite svjesni da ste već povezani. “Početnik” je riječ koja je napravljena da zakomplicira nešto što je jednostavno.

Samo to napravite! Oslobodite se potrebe da komplicirate.

Mogu li i dalje imati duhovne lidere i pomagače?

Pitajte svoju Nad-dušu da vam objasni tko i što su “duhovni lideri i pomagači”. Oni mogu biti ili ne, zakoniti i/ili korisni. Oni mogu samo biti proizvod vaše umne sheme.

Samo vaša Nad-duša zna sigurno. Idite do najvišeg izvora koji vam je dostupan i onda gledajući na dolje, sakupite svoja pojašnjenja.

Mogu li pristupiti informacijama o drugim životima?

Apsolutno. Ali, ponovo, trošite svoje izvore mudro. Radite to samo ako to služi svrsi. Radoznalost je izraz ega.

Koga je briga ako ste Kraljica Elizabeta u drugim životnim linijama ako to ne služi svrsi? I, ako je tako, kako to direktno utječe na vaša životna iskustva sada?

atma.hr – 39

Mogu li kontaktirati druge dimenzije, vrste i preminule kroz moju Nad-dušu?

Apsolutno. Ali, još jednom, trošite svoje izvore mudro. Možete biti odvedeni na horizontalnu potjeru na bilo kojoj razini koju dostignete. Fokusirajte vašu umnu shemu na vertikalni rast.

Idite što dublje i brže možete u vaš izvor. Što god odlučite istraživati, radite to svjesno. Oslobodite svoju potrebu za igranjem igara i zabavom. Dostignite svoje ciljeve. Vrijeme je od značaja.

Svaka individua je važna za svoju Naddušu. Svaka individua se sastoji od jedinstvenih iskustava koja doprinose cjelini.

Kao analogiju, mislite o stanicama i organima u vašem tijelu. Svaka stanica i organ imaju određenu ulogu i funkciju. Vaše srce doprinosi nečemu što vaša jetra ne ispunjava i obrnuto. Vašem tijelu nisu potrebna dva srca ili dvije jetre. Na isti način, svaka individua koja pripada istoj Nad-duši doprinosi njenim jedinstvenim iskustvima u njenom istraživanju Božjeg Uma.

Imaju li životinje Nad-dušu?

Sve ima Nad-dušu zbog efektivnije komunikacije s Božjim Umom. Ponekad se one nazivaju “grupni um”. Ima mnogo Nad-duša unutar mineralnog carstva, biljnog carstva, životinjskog carstva i u okviru svake vrste.

Ovo formira efikasnu hijerarhiju komunikacije sve do Božjeg Uma.

Utočište – Sanctuary

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD GITA