Image by freepik

Strijelci, na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspjela unijeti zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite – sve će se otkriti. Vodenjaci, ako već duže vrijeme želite promijeniti profesiju ili mjesto rada, vrijeme je da poduzmete korake u tom smjeru. Djelujte odlučno, a zvijezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šanse za uspjeh. Posebnu sreću uživat će oni koji su se odlučili na kardinalne promjene.

atma.hr – 52
Ovan

Ovan će se moći odmoriti – želje će vam se moći ostvariti na čaroban način. Ali ovo ružičasto predviđanje odnosi se samo na one predstavnike ovog znaka koji su prošli mjesec dobro prošli.

Svibanj/maj će donijeti zasluženo priznanje onima koji vole kreativnost. Moguće je da će se iz jednostavnog hobija izroditi posao koji donosi stalni prihod. Najvjerojatnije će vam biti vraćen dugogodišnji dug ili plaćeni posao koji ste davno radili.

Moguće je da ćete poželjeti ući u ozbiljnu vezu i započeti veliku ljubavnu priču.

Nemojte se iscrpljivati ​​dijetama, već pokušajte jesti uravnoteženo.

Bik

Predstavnici ovog znaka morat će se potruditi kako bi ojačali svoj financijski položaj. Bikovima će biti važno da svoj posao završe na vrijeme. U ovo vrijeme možete izgraditi ozbiljne temelje za uspjeh do kraja godine.

Vrlo je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv zajednički projekt. Nemojte to odmah odbaciti – ovo je vaša prilika da postanete vlasnik vlastitog posla.

U sferi ljubavnih odnosa očekuje vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim. S tom osobom mogli bi krenuti u zajednički život.

Morat ćete pristupiti rješavanju obiteljskih problema s maksimalnim taktom – pretjerana izravnost može vas koštati.

Obratite više pažnje na svoje zdravlje.

atma.hr – 52
Blizanci

Krenite za novim postignućima. Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvijezde će vam pomoći da dosegnete nove profesionalne visine.

Svibanj/maj će biti posebno dobar za one koji se bave intelektualnim radom. Svježe ideje i inovativni pristupi bit će vaši neizostavni suputnici.

Možete računati na neočekivane priljeve novca. Sfera osobnog života zasjat će novim bojama.

Dom će od vas neprestano zahtijevati rješavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše obitelji doista ovisi o njima.

Slobodni Blizanci morat će više pažnje posvetiti svom izgledu. Naravno, već ste sada neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju dotjerano i elegantno imat će priliku sklopiti zanimljiva poznanstva.

Rak

U utrci na polju karijere možete prestati biti vodeći zbog pojave novog natjecatelja. Stanite i pustite ga da preuzme vodstvo. Još ćete imati priliku da se iskažete u potpunosti.

Predstavnici ovog znaka morat će pokazati čuda pribranosti i točnosti. Samo na taj način moći ćete postići uspjeh u utrci za svojim ciljevima. Ova preporuka pokriva apsolutno sve sfere života.

Na poslu se očekuje mirno razdoblje koje treba iskoristiti da pokupite stare “repove”. Zvijezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog mjeseca i gomilanje dugova.

Zvijezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pozornost na svoje tijelo.

atma.hr – 52
Lav

Unatoč svojoj neovisnosti, morat ćete se obratiti kolegama za pomoć. Samo na taj način ćete moći postići visoke rezultate i afirmaciju na profesionalnoj razini. Ako imate liderske kvalitete, očekuje vas uspjeh.

Neće vam biti teško zaraziti kolege svojim entuzijazmom. Uspješno proveden projekt donijet će ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uloženi trud. Također, bit ćete sasvim sposobni za skupu kupnju koju već dugo planirate.

Obiteljski sektor zahtijevat će dosta pažnje. Zvijezde preporučuju posjet dalekim rođacima, čiji su posjeti postali prilično rijetki. Usamljeni Lavovi mogu računati na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami iniciraju vezu.

Astrolozi preporučuju da obratite pozornost na svoje zdravlje.

Djevica

Mjesec će sa sobom donijeti mnogo izazova, ali to ne znači da ih se ne isplati pokušati riješiti. Djevice bi se trebale baviti rutinskim poslovima bez žurbe.

Moguće je povećanje prihoda, najvjerojatnije će financijski tok doći izvana. Vaš hobi ili slobodni posao konačno će postati izvor prihoda. Kuća će postati mjesto koje ćete doživljavati kao pouzdanu utvrdu.

Članovi obitelji će se pobrinuti za većinu kućanskih poslova, dajući vam priliku da odahnete. Usamljene Djevice ne blistaju zbog promjena osobnog statusa.

Nemojte tražiti romantične avanture kako ne biste postali žrtva prevaranata.

atma.hr – 52
Vaga

Sve što poduzmete završit će savršenim rezultatom – ali samo ako su vam namjere dobre. Svibanj/maj će posebno dobro doći Vagama zaposlenima u društvenoj sferi i onima koji su volonteri.

Mjesec će od vas zahtijevati krajnje poštenje i iskrenost. Ne pokušavajte nešto sakriti od druge polovice.

Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu vezu. Najvjerojatnije će vas netko od zajedničkih prijatelja upoznati s vašim budućim partnerom, stoga nemojte odbijati pozive na zabave.

Ako je moguće, izađite vikendom. Boravak u prirodi – šetnja poljima i šumama, uz more i rijeke, pomoći će vam da dovedete misli u red.

Škorpion

Očekuje vas puno ugodnih iznenađenja, stoga se pripremite za dugo iščekivanu selidbu ili globalne kupnje koje možete lako financirati.

Sjajan je period za Škorpione u području poduzetništva – partneri će vam ponuditi nekoliko novih isplativih shema koje vrijedi implementirati. Pokušajte ne posuđivati ​​novac, jer možete izgubiti dobrog prijatelja.

Osobni život će zadovoljiti sklad i potpuno međusobno razumijevanje. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu sresti staru ljubav koja će prerasti u novu romansu.

Ali ne računajte na dugotrajnu vezu.

U svibnju/maju zvijezde predviđaju povećan rizik od ozljeda, stoga budite oprezni pri aktivnim tjelesnim aktivnostima.

atma.hr – 52
Strijelac

Poželjet ćete pobjeći od monotonije. Kad se pojave nevolje, naučite iz njih sve korisne lekcije.

Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspjela unijeti zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite – sve će se otkriti.

Obitelj će trebati pomoć oko životnih problema. Često će vam se obraćati za savjet i podršku. Usamljeni Strijelci, svaka romansa započeta ovog mjeseca riskira da završi prekidom.

Unatoč svoj složenosti i napetosti, očekuje vas dobro zdravlje.

Jarac

Mjesec obećava da će biti prilično izazovan u svakodnevnim stvarima. Pokušajte ne trošiti previše novca, čak i ako će financijski prihod dolaziti u stalnom toku.

Slobodni Jarci bi konačno bi mogli pridobiti pozornost osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova.

U dugim vezama je moguća ljubomora. Slučaj može čak završiti prekidom.

Što se zdravlja tiče, imunitet vam može oslabiti.

atma.hr – 52
Vodenjak

Ako već duže vrijeme želite promijeniti profesiju ili mjesto rada, vrijeme je da poduzmete korake u tom smjeru.

Djelujte odlučno, a zvijezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šanse za uspjeh.

Posebnu sreću uživat će oni koji su se odlučili na kardinalne promjene. Pitanje financija može postati kamen spoticanja. Ne pokušavajte popraviti situaciju lakim novcem.

Usamljeni Vodenjaci neće imati vremena za zabavu – sve će im misli biti usmjerene samo prema osobnom rastu.

Moguć je pojačan stres.

Ribe

Svibanj/maj će od vas tražiti maksimalnu emotivnu suzdržanost, što vam, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će napredovati u karijeri i ostvariti značajnu financijsku dobit.

Morate biti kreativniji na poslu. Vremenski provjereni pristupi počet će padati i neće donijeti očekivane rezultate. Neočekivani financijski izdatci mogu vas uznemiriti, ali svi će biti vezani uz dom i obitelj.

Osobni odnosi mogu započeti novu rundu razvoja. Vaša srodna duša pokušat će unijeti novu notu u vezu organiziranjem slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, prihvatite ovu inicijativu sa zahvalnošću.

Obratite pažnju na samoobrazovanje. Počnite gledati svoju omiljenu seriju bez prijevoda i poboljšat ćete svoje znanje stranih jezika.

Izbjegavajte brzu hranu, budite fizički aktivni.

najzena.alo.